3428 zenekar 12453 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Stúdiók, próbatermek » Gyõrben próbaterembe társulnánk

Témakörök
Hirdetés
Gyõrben próbaterembe társulnánk
Midnight Sunshine 2008. jún. 10.  10:10 2
Kedves zenekarok!

Azért szeretném elmondani mi történt, hogy veletek ne történhessen meg, ami velünk!
A dolog úgy történt, hogy kb. fél éve béreltünk egy pincét a Határ útnál. A Főbérlőnk már akkor sem segített a helyrehozásában a pincének, de kínnal keservvel lakhatóvá tettük a saját erőnkből és pénzünkből! Ez idáig nem is lenne baj, de a tegnapi esőzésnek köszönhetően, a terműnk totál beázott, és a lent lévő cuccok fele tönkrement. Mikor felhívtuk a főbérlőt, ő nem csak azt közölte, hogy semmi köze hozzá, és nem vállal felelősséget, de mikor ezen felkapva a vizet keményebb hangnemet ütöttem meg közölte, hogy pakoljunk ki az utcára, és takarodjunk! Szóval 2 dologra hívnám fel a figyelmeteket!

Mikor kibérelitek a termet, tisztázzátok, kit terhelnek a karbantartási feladatok, illetve, hogy a főbérlő vállalja e a károkat, ha nem biztosítsátok be magatokat külön, mert mi sem kapunk semmilyen kármentesítést!

A másik, hogy ha a határ út környékén Jimmy-től bérelnétek termet, felejtsétek el, mert újra be fog ázni, párás lesz, és ő semmilyen felelősséget nem fog vállalni az okozott kárért!
   
Reaper 2007. sze. 26.  00:42 1
Gyõrben próbaterembe társulnánk
A gyõri székhelyû Talea Folkmetálzenekar olyan bandát keres, akivel megosztva bérelhetnénk egy garázst (próbaterem) közös cucchasználattal. Gitár és énekerõsítõt tudunk biztosítani. De fontos lenne hogy a dobot ti hozzátok, mert dobosunk nem tudja sajna sehogysem megoldani. Ha érdekel írj vagy hívj és részletezzük a dolgokat! elérhetõség: talea@freemail.hu vagy btgeri@freemail.hu vagy tel : 06-20/575-51-52
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky