3423 zenekar 12355 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » basszerost keresünk

Témakörök
Hirdetés
basszerost keresünk
zsika005 2011. szept.. 19.  00:02 6
Sziasztok! Basszusgitáros keres budapesti zenekart. Nem régóta basszerozok, ez a negyedik évem, tehát nem vagyok túlzottan tapasztalt, viszont annál inkább elszánt, és szeretem, amit csinálok. Játékomra a következők a jellemzőek: amit a legjobban, improvizatív módon is alkalmazni szoktam, azok a pentaton, dúr skálák és akkordok és persze ezek keverékei. Nyitott vagyok minden műfajra!! Erősítőm, basszgitárom van, tehát a technikai háttér az megvan! :) zsika005@gmail.com-on keress, köszi
   
Tiny Streams 2011. szept.. 4.  20:02 5
Budapesti, páratlanokat is játszó pszichedellikus rockzenekar (Tiny Streams) keresi lehetőleg 5 húron játszó basszusgitárosát. Készülő videóklip, próbaterem, saját számok, elhivatottság adottak. Elvárás, hogy szeress és tudj is zenélni, amatőrök kíméljenek! Számok meghallgathatók honlapunkon (www.facebook.com/tinystreams), ezeket kéne játszani a meghallgatáson is, kreatívkodás megengedett.
Egyéb infók és jelentkezés: 70-538-7361 vagy tinystreamsband@gmail.com
   
mateszab 2011. aug.. 29.  12:41 4
Sziasztok!

A budapesti Dirty Corporation zenekar keresi basszusgitárosát. Hangszeres tudás szükséges, kérem hogy olyanok jelentkezzenek akiknek megvan a szükséges tudásuk és tapasztalatuk. Illetve komolyan gondolják a zenélést.
Saját számokat és néhány feldolgozást játszunk, illetve van 2 demónk. A stílusunk a Dirty Rock, Hard Rock és Heavy Metal keveréke.

Elérhetőség: Máté Szabolcs, tel.: 30/444-1015, email: mateszab@t-online.hu
   
standupnscream 2011. máj.. 24.  19:13 3
Tiszteletem tehetséges zenészek!

Haladó dobost, gitárost és basszusgitárost keresünk punkrock bandánkba. Felszerelésed és saját gyakorlási lehetőséged legyen. Hetente legalább 1 próba, eleinte feldolgozások(sum41, blink 182, green day, good charlotte, simple plan és társai). Korhatár nincs, bárki jelentkezhet aki úgyérzi megfelelően tökös és benne lenne minden hülyeségben és mindenben amiben kell, és persze azért tudd is használni a kütyüdet :)

elérhetőség: bulint0324@gmail.com
   
Majd-nem 2007. máj.. 22.  10:29 2
Kreatív, 20 év körüli basszusgitárost keresünk, Budapesten, vagy annak környékén. Irány: (hard) rock, rock and roll, blues. Próbahely van, júliustól koncerteket szeretnénk!!! Jelentkezzetek: majd-nem@freemail.hu
   
Pannyka- 2007. ápr.. 9.  21:40 1
basszerost keresünk
a csapat még nem ált össze teljesen, de a gitár ének és úgy néz ki a dobosunk is megvan.
A stílust egyelõre nem tudnám rendesen meghatározni, saját számokat szeretnénk, de elõtte egy kis feldolgozás is kéne, h összerázódjon a csapat.....
Nightwish, Within Temptation,Epica és ilyenek

Annyi kérésem lenne, hogy legyen elszánt az illetõ, életkor pedig 18-30-ig

email:
pannyka@gmail.com
basszeros jeligével:)
   
Brasco 2011. máj.. 14.  20:57 1
Sajnos megint csalódtunk a basszusgitárosunkba!Így megint új tagot keresünk!Billy Idol tribute MEGBÍZHATÓ bőgősét keresi!Komoly tervekkel,és mentorokkal!Tehát nem tingli-tangli hobby zenekar vagyunk!A facebook-on Idol's Tribute név alatt megtalász minket.
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky