3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » RHCP-s Stilusú gitárost keresünk!

Témakörök
Hirdetés
RHCP-s Stilusú gitárost keresünk!
funkenstein 2007. jan.. 31.  20:20 2
Gitáros
Hali!

18 éves gitáros vagyok, kb. 3 éve játszom, korántsem profi módon, de korántsem kezdõ szinten. Erõsen hat rám a Chili, úgy érzem, ezen kívül a punk-rock, a Sabbath-féle rock és az ilyen elszállós dolgok is. Nagyon szeretem a feszes, grúvos, nagyon ritmusos zenéket. Játszok nem kevés Chili-számot, de azért korántsem ragadtam le ennél a stílusnál. Egyaránt szeretek ritmusozni és szólózni. Ötleteim is lennének, nemcsak ebben a style-ban.
A felszerelésem nem valami profi (koncertképes erõsítõm nincs) dehát istenem. Van ilyen.

Egyébként azt hiszem, egyszer már írtam az emailcímedre, és nem jött válasz. Mindenesetre itt az enyém: cs_dan@freemail.hu.
Itt minden mást megbeszélhetnénk.

faragow 2007. jan.. 31.  11:32 1
RHCP-s Stilusú gitárost keresünk!
Funk-Rock zenekarunkba gitárost keresünk aki vágja az Rhcp-s stilust,és vannak egyéni ötletei is.Olyant keresünk aki nem ma kezdete, és kedvét lelné ebben a mûfajban.Mi 30 körüliek vagyunk:-)Próbahely, saját számok vannak.W.A.N.T.E.D.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky