Anikó25 | 2008. febr.. 5. 15:02 | 6 |
Eladó SAJÁT (egyszer már megvett) Maxi CD-k (vásárlás min. 5 db):
Club 54 – Ne felejtsd el Desperado – A csillagokban járunk Szandi & Patchai: Vár a tánc / Neh nah nah nah Szandi – Szerelmes szívek 2006 Ágnes Vanilla – Valaki más Palcsó Tomi – Megfordult a világ Nox – Túl a varázshegyen Nox – Forogj világ Roxx69 – A jel Roxx69 – Meghalnék érted Supernem -Nincs mese Stereo Milk – Csillagtelep Frenk – Szívzörejek Váradi Roma Café –Umbala umba Szűcs Judith: Elvarázsoltál Dj Bruckmann – Félszerelem Take That – Shinne Ami Winehouse - Rehab Joe Cocker - Hynn 4 misou Tokio Hotel – Über ende der Welt Amiel – Be your girl Norah Jones – Sinkin’ shoon Norah Jones – Until the en Norah Jones – Be my somebody David Guetta – Love in gome Jamilia – No more Korn –Freak on a leash Beyoncé - Listen Justin T. - what goes around... Simon Webbe: Grace Aur Traffic: Shooting Star Stomp! - Marcia & Deni The Chemical Brothers - Do it again |
||
Erika1 | 2007. jún.. 2. 10:06 | 5 |
Baby Gabi maxi Sziasztok! Engem érdekelne Baby Gabi maxi,... Aki tud nekem segíteni, kérem szóljon. És Baby Sisters is, de csakis eredeti!!! Köszönöm: Erika |
||
Maxi CD | 2007. jan.. 27. 15:41 | 3 |
Baby Gabi MAXI CD Nekem van Baby Gabitól Fáj minden szó és a Van egy kulcs maxi, azt szívesen eladnám. De ezen kívül még rengeteg más maxim is van. |
||
Baby Gabi | 2004. okt.. 29. 11:34 | 2 |
Szia!
Engem érdekelne pár maxi cd...Legfõképp Baby Gabi maxik. Mind ami megjelent! Mennyibe kerülnek? |
||