3427 zenekar 12456 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Énekes kerestetik

Témakörök
Hirdetés
Énekes kerestetik
Hell Voltage 2018. febr.. 9.  15:37 56
Bp-i (26-32 év közötti tagokból álló) AC/DC cover zenekar keresi megbízható, rendszeresen próbára járó, elhivatott, a zenekar teljes értékű ötödik tagjaként funkcionáló férfi énekesét!
Cover: Nem az iskolás jelmez vagy a svájci sapka a lényeg, hanem az AC/DC feeling átadása, a hozzáállás és kivitelezés, egységes színpadkép, alázat és tisztelet egymás és a zenélés iránt.

Aki imádja ezt a stílust, és szeretné nyomni kedvenc bandája dalait közönség előtt (és ezért hajlandó is tenni) az az alábbi e-mail címen jelentkezhet: hellvoltage.band@gmail.com
   
ZsoltiD 2017. okt.. 6.  10:47 55
Sziasztok!

Koncertező zenekarunk énekesét és basszerosát keresi. Nem kell hogy profi légy, de érts a hangszeredhez!
Leginkább a szimfonikus metál, rock stílust képviseljük.
Repertoárunkban For My Pain, Nightwish, Sonata Arctica, Pendulum-hoz hasonló SAJÁT SZÁMOK vannak (angol szöveggel) elvétve egy-két feldolgozással.

A banda 5 éve alakult más zenekarok tagjaiból. Mindannyian régóta zenélünk (20-as, 30-as korosztály, kérlek akkor jelentkezz, ha még te is ebbe tartozol).
Felállás: férfi ének, szóló/ritmus gitár, basszusgitár, billentyűk, dob
Saját próbateremmel rendelkezünk Pilisen (Budapesttől kb 50 km-re)

Amire számítani kell:
- havonta 1-2 próba
- havonta/kéthavonta 1 koncert

Ha felkeltettük érdeklődésed, írj egy üzenetet, és küldöm a részleteket (koncertfelvétel, hanganyag, stb).
E-mail: zsoltdarazsi[kukac]gmail[pont]com
   
Hell Voltage 2017. márc.. 29.  19:16 54
Bp. belvárosában próbáló (fix heti egy próba) AC/DC cover banda keresi megbízható, az említett együttes dalainak eléneklésére/előadására képes 25-35 év közötti énekesét . Kérem csak az jelentkezzen aki szereti ezt a zenét és lehet rá számítani.

e-mail: hellvoltage.band@gmail.com
   
LeeKajko 2017. febr.. 5.  19:31 53
Gitárosként keresek basszerost, dobost, énekest lassú, lehangolt, súlyos, zajos, melankólikus, dallamos post-rock/post-metal/industrial saját zenékhez Budapesten.
Stílusilag valami ilyesmiket tudnék elsőkörben elképzelni:
[link]
[link]
[link]
[link]

Ha érdekel a dolog írj az alábbi email címre:
leekajko@musician.org
   
Jesse 2017. jan.. 6.  18:39 52
Budapesti metal/metalcore zenekar keresi új énekesét. A zenekar nem új, saját számokat írunk és játszunk. Leginkább metalcore/metalt. ( As I lay Dying, Killswitch Engage, In Flames, I Killed The Prom Queen, Asking Alexandria, Bring Me The Horizon (Régi).
Sok fellépés van mögöttünk, Komolyan gondoljuk és vannak terveink. Ehhez keresünk egy énekest aki tisztában van a hangjával, Tud énekelni (hogy az élvezhető legyen) , nincs irreális elvárás. Az is jól jön ha megy a hörgés/scream is. Heti 1 próba. Saját teremben.
Ha tudsz küldj nekünk valami hanganyagot, mi is így teszünk .
Várjuk a leveled ha szimpatikusak a leírtak.
Üdv!

tel. : 06 70 268 2201
   
katula8 2016. dec.. 21.  14:19 51
Budapesti fiatal hip-hop-funk-pop beállítottságú zenekar énekest keres az élő produkciójához. Nincs megkötés nem-ben. A mellékelt számok kissé különbözőek, ám az irányvonalban nagy hangsúlyt kapnak a funk elemek. Aki magára ismer, nyugodtan jelentkezzen valami ismertetővel a katula8@gmail.com –on.

Honlap: Társadalomshop www.facebook.com/tarsadalomshop

Első klip: (kicsit popposabb) [link]

Tévés megjelenés: (chillesebb szám)
[link]

Első számunk:
[link]

Zenekarról:
TársadalomShop (aka: TDS) egy öt tagból álló ( nevezetesen: rap/szövegíró: Katula Bence, billentyű: István Konstanzer,, gitár: Bence Császár, basszusgitár: Tenki Dániel , dob: Kadosa Gy Molnár. A zenekar magyar nyelven írt, saját szerzeményeket ad elő, melyekben nagy hangsúlyt kap az élő előadásmód. A zenekar 2015 májusában adott először koncertet, és azóta is töretlenül fejlesztik arculatukat, növelik a hallgatóságukat. 2015-ben a banda első helyen végzett a Gyöngyösi Szevasz Zenei Tehetségkutató (SZTK) Rap kategóriájában. A verseny keretében közel ezer embert kitevő közönségnek játszhattunk. Ezt követően második helyen végeztek az EFOTT tehetségkutatóján, melynek díja egy fellépési lehetőség volt az EFOTT egyik nagyszínpadán (KalinkaStage Nagyszínpad). Megmutatták magukat a KiMitTube-on, és felléptek az A38 hajó nagyszínpadán is. A 2016-os Xfaktor legjobb 10 zenekarába kerültek be. A zenekar fő irányvonala a hip-hop, amelyet élőzenével ad elő, funk és jazz elemek szintézisében. A sajátos hangzáshoz egy markáns, szókimondó, de felesleges káromkodásokat kerülő szöveg társul.
   
makeyourpeace999 2016. szept.. 26.  18:00 50
Akusztikus duó alapítása céljából keresem azt a szorgalmas, komoly szándékú és jó énekhanggal rendelkező hölgyet, aki legalább alapszinten tudja magát kísérni gitáron vagy valamely egyéb hangszeren (ha nem, nem kizáró ok). 28 éves vagyok, 13 éve gitározom, zenekari és színpadi tapasztalatom egyaránt van. Szeretnék fellépni és saját dalokat is írni valakivel, akinek megtaláljuk a közös hangot. Stílus: főként rock, de nem riadok meg egy-egy finomabb daltól/ötlettől sem.
E-mail: makeyourpeace999@gmail.com
   
Sigma 2016. júl.. 23.  16:53 49
Sziasztok!
Énekest keresünk budapesti rockzenekarba, saját számok írásához!
Főleg a 70-es évek hard rock, progressive rock zenéjéből akarunk kiindulni, de későbbi műfajokból is merítkeznénk, mint például a grunge. A cél, hogy húzós, összetettebb zenét csináljunk, amiben megtalálhatóak a régi rockzene elemei, de modernebb felfogásban.
Komoly célokkal rendelkezünk, sok időt és munkát akarunk belefektetni.
Mindannyian tapasztalt és tanult zenészek vagyunk, sok koncerrtel a hátunk mögött.
Különböző fellállásokban felléptünk már a legnagyobb fesztiválokon és helyeken.
Termünk és felszerelésünk van!
Életkorunk 19-21 év, de nem feltétlen kitétel, hogy ebből a korosztályból legyél.
A dobos és a gitáros egyik projektjéből:
https://youtu.be/jt7hXK_s5D8
Ha igény van rá, hanganyagot küldünk.

Érdeklődni:
E-mail: chariotsun2013@gmail.com
Tel.: +36 30 535 5688
   
makeyourpeace999 2016. júl.. 21.  19:26 48
Akusztikus duó alapítása céljából keresem lánglelkű társam, aki szép/karakteres énekhanggal rendelkezik és tudja magát kísérni gitáron, legalább alap szinten. Koncepció: az ének és a kíséret a Te reszortod, a hangszeres játék oroszlánrésze pedig az enyém (szólók, díszítések, bonyolultabb kíséretek).

Sok saját dalötletem/töredékem van, amelyet szívesen befejeznék egy kooperatív zenésztárssal és írnék/írnánk újakat is. Kidolgoznánk, felvennénk és előadnánk őket közönség előtt is.
Stílus tekintetében: James Bay, Gin Wigmore, Alice in Chains, blues-rock nóták, soundtrackek, klasszikus zene van rám hatással (és még ezer dolog).

Valamint az irodalom, versek, regények, történelmi események, sorozatok, történetek, a világ történései inspirálnak.
28 éves vagyok, 13 éve játszom gitáron és nemrég vágtam bele a szájharmonikázásba is.

Köszönöm, hogy elolvastad, írj e-mailt ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődésedet!
makeyourpeace999@gmail.com
   
LeeKajko 2016. júl.. 9.  22:05 47
Énekes lányt keresek Budapesten gitár-ének duóhoz. Stílusilag ambientes, chilles, dream/art pop-os, elektronikus elemekkel vegyített, kísérletező zenére gondoltam. Ha szeretnél valami egyedi projektet összehozni, kreatív vagy, szeretsz kísérletezni a hangoddal, jelentkezz: leekajko@musician.org
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky