3422 banda 12339 MP3 zavádzanie údajov

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Bp.-i zenekar énekesnõt, gitárost keres!!!!

Téma
Hirdetés
Bp.-i zenekar énekesnõt, gitárost keres!!!!
lil 2006. jan.. 4.  17:04 7
énekesnõ
sziasztok!
hát én is csak most láttam meg a hirdetést - énekesnõt kerítetettetek már azóta? én ua. épp bandát keresõ énekesnõ vagyok. ha még aktuális a dolog, itt a mailcímem: lilianzsakai@yahoo.com
köszi!
lili

ÁMarci 2005. dec.. 4.  20:41 6
érdeklõdõ
A telefonom 06705681780, mailem arvayl@t-online.hu

ÁMarci 2005. dec.. 4.  20:39 5
érdeklõdõ
Bpi III kerületi gitáros vagyok, imádom a Gatheringet, Pink Floydot és Jimi Hendrixet, legszívesebben ilyen zenét játszanék! Már volt egy korábbi bandám de kicsit földhözragatt tagokat fogtam ki. A tudásomról annyit hogy nem megy rosszul, a Lukács Petához szoktam járni órákra, ha ez mond vmit.

Anonymous 2005. okt.. 10.  15:45 4
...kicsit késõn vettem észre a hírdetést, de ha még nem késõ, akkor érdekelne...g-pax.bix@freemail.hu

Anonymous 2005. okt.. 4.  09:10 3
Helló!
Erik vagyok 27 éves gitáros. Ha még aktuális a hírdetés engem érdekelne!
e.mail: e.viking@freemail.hu
tel.: 06-70-335-18-29

Rugyai Gábor 2005. szept.. 13.  13:16 2
gitáros
Halihó,

érdekelne a dolog, de nincs elérhetõségetek :o)
az enyém : (20) 9 351 518
Gábor

soldyx 2005. aug.. 13.  12:35 1
Bp.-i zenekar énekesnõt, gitárost keres!!!!
Budapesti zenekar (dob,gitár,basszus) keres elsõsorban egy énekesnõt!, és egy gitárost, csak saját számok (már kb. van 15, felvéve is 6-7) Régota zenélünk együtt ,cucc, próbaterem van, kizárolag komoly arcok jelentkezését várjuk, 25 év körüliek vagyunk. A stílus eléggé sajátos, inkább írányvonalként pár név:king crimson, pink floyd, gathering, jimi hendrix, david thorn, adrien belew...., szóval ilyen pszichedelikus, progressziv rock,metal, de inkább hallani kellene. Ha a gitáros benne van a gitárszintibe!!! akkor azonnal várjuk.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky