Katarzia | 2008. okt.. 8. 15:30 | 12 |
Incubus tribute zenekar alapításához, 29 éves, gyakorlott, bp-i énekesnő, zenésztársakat keres! mail:vaklazac@gmail.com | ||
southrebel | 2008. szept.. 29. 22:28 | 11 |
Énekes/Gitáros komoly, megbízható embereket keres, akik mellesleg nem riadnak vissza ha vokálozni kell:)Játszottam már több zenekarban, főként Metallicát nyomtam, régit-újat egyaránt, de játszottam már egyetemi bulikon Chuck berry-t, Jailhouse rock-ot is:)
Szóval nyitott vagyok mindenre... southrebel@freemail.hu vagy: 0620/3212271 |
||
Daemona | 2008. szept.. 23. 16:19 | 10 |
Hell!
17 éves Bp.-i lány vagyok, és szeretnék zenekart alapítani, vagy már meglévő DARK-INDUSTRIAL-METAL, GOTH-ROCK zenekarhoz csatlakozni, mint ÉNEKES, Budapesten!Irányvonal kb Drugzone, Deathstars, Orgy, Manson, Flyleaf,Dr. Melancholia stb... 4 éve hangképzésre járok, előtte 5 évig zongoráztam, és már megfordultam két zenekarban. email: daemona91@gmail.com |
||
hopeless | 2008. aug.. 25. 14:18 | 9 |
25 éves képzett "félprofi" énekesnő keresi zenekarát!
6 éves korom óta zenélek, 16 éves korom óta énekelek! Főleg dallamos rock vagy metál érdekel!! Tudok küldeni demót/képet is. |
||
violatamas | 2008. júl.. 31. 20:35 | 8 |
Sziasztok! A bp-i Seditio zenekar énekesét keresi. Stílusunk: rock. Amiket épp játszunk: Steppenwolf, Kravitz, Aerosmith stb. Bővebb infoért írjatok. Fellépés már volt és lesz is. Nem kell megijedni, nem kell profinak lenni, mi sem vagyunk azok, de azért tudj énekelni. e-mail: seditio1@gmail.com
|
||
perfectparty | 2008. júl.. 17. 18:07 | 7 |
ÉNEKEST KERESÜNK!
Ötödik éve folyamatosan működő, rendszeresen koncertező rendezvényzenekarunkba 25-30 év körüli képzett, rutinos férfi énekest keresünk! További info: http://www.perfectparty.hu/enekes/ +36(20)527-0545 |
||
bazsiii | 2008. júl.. 17. 17:35 | 6 |
Hy All!
Bp-i 14 éves srác vagyok...emo/punk stílusú zenekarba csatlakoznék mint énekes...gitárosként is próbálkoznékl...de nincs elektromos gitárom..így ezt csak akkor vállalnám ha a felszerelést biztosítani tudná vki...várom a válaszokat! e-mail: balyx@citromail.hu msn: bakkyx@citromail.hu |
||
jokerfive | 2008. júl.. 15. 16:29 | 5 |
JÓ ANGOL KIEJTÉSSEL, KARAKTERES ÉNEKHANGGAL FÉRFI FRONTEMBERÉT, ÉNEKESÉT KERESI A JOKERFIVE ZENEKAR!!
Kicsit MUSE szerű modern rock-ot játszó zenekar vagyunk, két gitár, dob, basszus, felállással. Saját dalaink meghallgathatóak a WWW.JOKERFIVE.COM weboldalon. Ha tetszik, és szeretnél egy zenekart a hátad mögött, szeretnél nálunk énekelni jelentkezz! Ha van énekes demó anyagod, szívesen vesszük, de ha nincs, az sem baj! Jelentkezni lehet az: info@jokerfive.com email címen és a 06-20-520-76-58 telefonszámon. |
||
Daemona | 2008. júl.. 3. 23:13 | 4 |
Hell!
17 éves Bp.-i lány vagyok, és szeretnék zenekart alapítani, vagy már meglévő DARK-INDUSTRIAL-METAL, GOTH-ROCK zenekarhoz csatlakozni, mint ÉNEKES!Irányvonal kb Drugzone, Deathstars, Orgy. 4 éve hangképzésre járok, előtte 5 évig zongoráztam, és már megfordultam két zenekarban . email: kitsiviki@gmail.hu tel: 0670/417-85-89 |
||
paranova | 2008. júl.. 1. 15:21 | 3 |
PARANOVA ÉNEKEST KERES
Komoly hozzáállású, rugalmas, kreatív fiú énekest keresünk Budapesten működő zenekarba! Fontos, hogy ne csak énekes, hanem frontember is legyél egy személyben. Kérésre küldünk eddigi számokat e-mailben. Magyar szövegek lesznek, dalszerzői véna nem fontos. jelentkezni e-mailben lehet a rakenrol@gmail.com címen. http://www.paranova.hu http://www.myspace.com/paranova |
||