3422 banda 12339 MP3 zavádzanie údajov

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Bon jovi tribute

Téma
Hirdetés
Bon jovi tribute
Hit 2006. szept.. 28.  19:41 8
És nincs vki Pesten akinek lenne kedve egy bon jovi tribute hoz ? : )

Szaloo 2006. szept.. 14.  17:58 7
Nem sracok itt vagyok :-)
A banda is alakulgat , de elsosorban pecs kornyeken... azert nem jelentkeztem, mert lassan teljesen osszeall, sot mar az elso proba meg is volt.. legfokeppen unplagged szamokat szeretnenk jatszani, ezert nem is do inkabb konga es percussionra van szukseg :-)
azert nezegetem am a forumot :-)
elertek a jonbonjon@fremail.hu cimen!

cervengoc 2006. szept.. 11.  19:13 6
Engem is erdekelne, dobos vagyok, van cuccom, nem vaygok kezdo
:D lassan ossze is allna a dolo ahogy nezem, csak az otletgazda kukult meg :)

Udv mindenkinek, keep the faith... rankfer :)

Marci 2006. szept.. 4.  20:32 5
Hello!
Én egy gitáros vagyok, lassan 4 éve játszom a hangszeremen. Van egy Epiphone explorer-em és egy Laney elõfokcsöves fej+ládám.
Nagyon kedvelem Jovi zenekarát, meg rengeteg számot tõlük. Ha esetleg érdekellek jelezz vissza. tel:0620 488 86 37
dombovari.marci@freemail.hu

Üdv: Dombovári Márton

(ja pesti vagyok)

lavor 2006. aug.. 28.  13:56 4
?
csõ!

basszerosotok van-e?

d-13 2006. aug.. 23.  21:21 3
heló énekes van?

PeTee 2006. márc.. 7.  16:29 2
válasz
hali

én is most adtam fel hírdetést, hogy zenekart akarok alapítani. Szeretem Bon Jovit, mondjuk nem fanatikusan :).
Érden lakom, kb 15 km-re pesttõl. 4 éve zúzom a gitár húrjait, autodidakta módon. Szoros az idõbesztásom sajnos, de mindent elkövetnék, hogy maximálisan részt tudjak venni mindenben.

jonbonjon 2006. márc.. 7.  16:07 1
Bon jovi tribute
Sziasztok,

Baranya - Pest --vagy lassan már mindegy melyik megyében, de hasonlóan õrült Bon Jovi rajongókat keresek Zenekar alapításáhot. Nem mondom ,hogy Tribute.. de ha jók vagyunk bármi lehet.
Dob,vokal, gitár , bõgõ, billentyû.... rájuk van, lehet szükség.
Szóval ha szereted, van cuccod, nem ma kezdted!!!! akkor klikk ide, és csináljunk egy jó kis bandát!

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky