3422 banda 12339 MP3 zavádzanie údajov

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Húzos modern rock banda!

Téma
Hirdetés
Húzos modern rock banda!
Elmo'sFire 2006. aug.. 24.  11:22 3
Énekest keresünk !
Halihó!

Énekest keresünk !!!
17-23 év között ! Irány: Subscribe, Solution ...
Saját próbahely: Monoron. (a zenekar fele budapesti!)
A lényeg, hogy komolyan gondold, és legyen hangod! :)
Írj bátran !

les.p@freemail.hu

d-13 2006. aug.. 23.  23:52 2
csá,
én egy 19 éves egyetemista leszek ha minden igaz Gyõrben, de nem gond a távolság vannak ismerõsök Pesten, itt egy szám [link] ezt én írtam és én vettem fel talán kicsit sok az effekt rajta de ha érdekelnék benneteket akkor írjatok és gitározni is tudok de lesérült a kezem fél éve egy motorbalesetbe, uh azzal pár évet pihennem kell, felszerelésem van , olyan amatõrszintû , de volt egy együttesem 6 évig és kielégítették a szükségleteinket a felszerelések:D, nah ha tetszek" akkor írjatok :D
sziasztok mail: kissdavi@citromail.hu msn:kissdavid@hotmail.com

DaveTheSnake 2006. jan.. 10.  05:03 1
Húzos modern rock banda!
Sziasztok! Szeretnék összehozni egy komoly 4 tagú húzós rockzenekart! Olyan basszusgitárost, dobost és énekest keresek, akik szeretik a mély dallamos énekre épülõ ütõs modern zenét, viszont mindezt 95%-ban SAMPLEREK NÉLKÜL képzelik el és van bennünk némi "punk" hozzáállás. Nevezhetnénk a stílust emo-rock n' rollnak. Összetevõk : Mötley Crüe (generation swine világa), Machine Head (elszállós dallamok), Creed + Nickelback (közérthetõség), Dave Navarro, Skid Row,
Ramones, Coal Chamber, Finch, Hoobastank, Incubus, Feeder. Én 21 vagyok, cuccal, elszántsággal, Budapest déli részérõl.

Tel >> 30-811-8880

dave@therocknroller.com

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky