korodicsaba | 2009. jan.. 3. 22:52 | 4 |
Halli!
Jól alakul a D.N.A. projekted! A Part2 már egészen rendben van :-) A Vangelis - Alpha-ról egy szót sem szóltál, kis huncut :-) Nemtom, hogy játszottad fel, meg hogy hangszerelted meg, de bepisiltem, olyan jó lett! :-) Üdv! És BUÉK! Csaba |
||
krachtek | 2008. szept.. 26. 18:41 | 3 |
Hát, egy ideje fent vagyok mymusicon, de a zene gombra még sosem klikkeltem. 8-O
És tényleg le lehet tölteni a számokat! :-) A dobkészleteket itt találod: http://freedrumsamples.blogspot.com Ha jól láttam, most regisztrálni kell azon az oldalon, ahová a linkek vezetnek. Legutóbb még nem kellett... |
||
lipi | 2008. szept.. 26. 17:59 | 2 |
Szia!
Köszönöm szépen! Innen is le lehet tölteni ;) Ezen az oldalon megjelenik a letöltés link is nem csak a lejátszásé: [link] A sample link természetesen jöhet! :) Üdv: Lipi |
||
krachtek | 2008. szept.. 20. 23:06 | 1 |
Ó, rendben is van az! :-) Az első rész is tetszett, az új, 3. szám is ott van a szeren. Nincs véletlenül egy weblapod, ahonnan le lehet tölteni a számokat?
Még valami. A napokban találtam egy eszetlen jó gyűjteményt régi dobgépek mintáiból (köztük van a személyes kedvencem, a Roland R-8 is!!!). Ha érdekel, elküldöm a linket - szerintem némelyik szett nagyon jól menne a stílusodhoz. ;-) Üdv, Péter |
||