lacage | 2010. máj.. 16. 19:58 | 148 |
Dobost és basszusgitárost keresünk alakuló budapesti rockzenekarba (pl Nickelback, Calling, Pearl Jam, Shinedown, Oasis, stb). Fellépési lehetőségek adottak; elkötelezett, megbízható zenészeket keresünk. Édeklődni lehet: lacagee@yahoo.com | ||
fear1989 | 2010. máj.. 8. 21:41 | 147 |
Sziasztok!
Budapesti srác vagyok aki szívesen énekelne egy bandában. Főleg az elektronikusabb hangzások felé orientálódnék szívesen. Össze is raktam egy kis demót, hogy kb mire gondolnék. Íme: [link] Egyébkén tudok gitározni is, és 12 évig hegedültem. Akinek felkeltette a zene az érdeklődését az írjon a fear198905@gmail.com ra, vagy vegyen fel msn re. msn: oliver1989@freemail.com |
||
sgtrs | 2010. máj.. 7. 08:22 | 146 |
Sziasztok! Akusztikus gitáros (folk, klasszik) és zeneszerző zenésztársat vagy társakat keres Budapesten rendszeres fellépésekre. Hangszerek, cucc van. Továbbá professzionális hangfelvételi és utómunka lehetőség a házistúdióban.
mail: orcasound@vipmail.hu |
||
Drummer | 2010. máj.. 6. 22:37 | 145 |
Szeretnék létrehozni egy komoly funk,RnB zenekart amely olyan tagokból akik szorgalmasak, keratívak és emellett ambicióval is rendelkeznek.
A zenekar Budapesten lenne és a következő zenészekre lenne szükség: -2 gitár -basszusgitár -1 vagy 2 énekes -1 fúvós -esetleg 1 vonós -billentyűs A zenekar saját számok kidolgozását tűzi ki célul melyekkel koncerttezési lehetőségeket ragana meg. És termésetesen idővel a számok felvételre kerülnének. Akit érdekel az ötlet keressen meg e-mailben dicsdob@gmail.com vagy 06-20-886-83-35 |
||
KK10 | 2010. máj.. 6. 21:50 | 144 |
22 éves, 6 éves zenei múltal rendelkező budapesti basszusgitáros zenekart keres.
Irány: Funky, RnB, Funk, rock stb. odbswitch@freemail.hu |
||
Drummer | 2010. ápr.. 28. 13:17 | 143 |
DOBOSként szívesen játszanék funk vagy soul esetleg hip-hop formációkban. Bp lenne számomra a legkézenfekvőbb. Nem vagyok kezdő és van koncerttapasztalatom is így nem okoznak gondot a fellepési szituációk.
Ha lenne ilyen zenekar kérem jentkezzen |
||
Candywhite | 2010. ápr.. 25. 18:34 | 142 |
Sürgősen basszusgitárost keresünk! A stílus Kelly Clarkson és Evenscence között valahol. Lekötött koncertek + folyamatos bulik adottak. Ha érdekel írj, és mondom a részleteket! zenekarfunky@citromail.hu | ||
Lu.1 | 2010. ápr.. 3. 19:34 | 141 |
18éves lány vagyok
jazz-es, elemeket tartalmazó zenekarba belépnék, mint énekes 1,5éve énekelek komolyabban a jazz-éneklés illik leginkább a hangomhoz énekeltem már 2zenekarban angol nyelvtudásom nincs és különben is inkább az anyanyelven szeretek énekelni szövegek írását vállalom Fejér megye(vagy az közelében)keresek zenekart utveszto@freemail.hu |
||
Nánási Péter | 2010. ápr.. 3. 10:55 | 140 |
Zeneszerzés, hangszerelés komoly referenciákkal bármilyen stílusban. Formát adok az általad megírt daloknak, vagy írok neked újat. Reklám-spotok, színházi előadások zenéinek megírása, stb. Érdeklődni:zeneszerzeshangszereles@gmail.com | ||
metallik | 2010. ápr.. 1. 11:19 | 139 |
Budapesti 30 éves basszer 18 év rutinnal és profi cuccal keresi komoly, referenciával (demo/lemez), perspektívával és fellépési lehetõségekkel(!!) rendelkezõ, rock-metal zenekarát. Kérném, hogy a kezdõk, még nemrég alakult és/vagy még további tagproblémákkal küzdõ zenekarok kíméljenek.
tel harmicas 625-9191 mél: metallik kukuc freemail pont hu |
||