kowamegavega | 2008. jún.. 11. 09:58 | 31 |
Ednüt!!!
Én tudok Neked segíteni(mármint a Kowalskymegavega.hu fórumos dologban!!!),ha megadod az ottani felhasználó nevedet,azonnal aktivállak! Ugyanis van hogy inaktiválódik egy-egy felhasználó...de az csak egy gombnyomás(a megfelelő gomb megnyomása ugye!:-)) Szóval ha gondolod ....:-) |
||
ednüt | 2008. jún.. 10. 20:36 | 30 |
Sajnos ott nemtudok hozzászolni és kérdezni sem.Nemtudom,hogy miért,de ez van .Így marad az itteni fórum.Tábort nem terveztek? | ||
kowamegavega | 2008. jún.. 9. 12:59 | 29 |
Hát akkor itt is jeleznénk(tisztelettel),hogy kedden,azaz hogy holnap (junius 10-én!)a központi honlapunk fórumán(www.kowalskymegavega.hu/forum)FORRÓ DRÓT nap lesz!Ez azt jelenti ,hogy egész nap eléritek a "forró drót "topikban a zenekar tagjait,akik válaszolnak minden kérdésetekre,hozzászólásotokra! Mindezt azoknak írom le akik ezt még újdonságként kezelik ...természetesen!:-) Legyen szép a mai napotok is! |
||
blackrose | 2008. jún.. 8. 10:16 | 28 |
Szép jó reggelt!!!
Ide is belesek fórumolni :D Amúgy mint a nick sejteti... a Fekete Rózsa vagyok... |
||
xxxsylxxx | 2008. jún.. 8. 01:23 | 27 |
gatulálok az új lemezhez! hihetetlenül sugározzátok a mondanivalótokat. én ugy érzem eddig ez a legvegásabb album :) és ez nem az ujdonság hatalma :) | ||
ednüt | 2008. jún.. 6. 17:09 | 26 |
Meg várom már a postást,ha eddig kibírtam...Na ez érdekes kibírtam mikor megrendeltem egy óra múlva már írtam ,hogy mikor jön meg:):):):):)Remélem Pecsás jegy is lessz:D:D | ||
knoya | 2008. jún.. 6. 16:54 | 25 |
hát, ebben nem igazán értem a logikát... múltkor lemaradtam a PENes koncertetekről, egy jóbarátom, aki előtte sosem hallott még titeket, másnap közölte: "PEN legjobb koncertjét nyomta a Kowalsky meg a Vega" hát, erről lecsúsztam... de majd ha megnyerem a PeCsás jegyet:) | ||
kowamegavega | 2008. jún.. 5. 17:45 | 24 |
Ha ellátogattok a csapat hivatalos honlapjára,ma este már láthatjátok azt a linket,amelyről hivatalosan le is tudjátok tölteni az új lemez TELJES anyagát!!!!A jövő héten már megjelenhet végre a CD verzió is,az eddigi legjobb borítóval(amely Bese Laci barátunk munkája a kiadóval kooperálva!!!),de aki már ezt sem bírja kivárni,az ma estétől letölthet!!!!
Hivatalos honlapcím: http://www.kowalskymegavega.hu/site/ |
||
ednüt | 2008. jún.. 2. 18:46 | 23 |
Köszönöm Kékmara:)És nektek is Kowa,hogy válaszoltatok.:D | ||
kowamegavega | 2008. jún.. 2. 08:41 | 22 |
Ednüt!
Nem írtál hülyeséget,és soknak sem nevezném az igényeidet!:-) Sőt,mi magunk is gondoltunk már egy" exkluzív" kiadványra....Majd meglátjuk...Mert őszre terveznénk eleve valami ilyesmit(de ez nem csak rajtunk múlik!) Mi igyekezni fogunk a megszervezésével...legfeljebb ingyen letölthetős lesz az internetes oldalunkról(mert a kiadás a kiadónk pénztárcáját terhelné) Mondom ,az ötleted nem túlzás egyáltalán!:-) |
||