3422 trupă 12339 MP3 a descărca

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » 2005. január

Temă
Hirdetés
2005. január
csige 2005. jan.. 17.  13:43 198
Pluto
Osztálytársam mutatta a demot és nekem nagyon bejött és remélem ti fogtok nyerni!

Jani Liimatainen 2005. jan.. 17.  12:47 197
Amirõl itt beszélgettek annak egyik zenekar dem felel meg az itt regisztráltak közül.

A lenti követelményeknek igazán csak a PoS, Nevermore, Opeth, Gathering és/esetleg a Kamelot/Conception felel meg...

Xmas 2005. jan.. 17.  12:44 196
Szavazás egésze
Azért nem szavazok senkire, mert ... ez a szavazás egyik zenekarnak sem használ és még csak véletlenül sem érték alapú. Arról nem is szólva, hogy sosem lesz teljesen becsületes.

A zenekarok "rajongói" esetleg véletlenül megismerkednek a másik zenekar zenéjével, de ez koránt sem biztos. Viszont itt egymás ellenfelei egymás elõtt és nem egy harmadik, független fél elõtt. Itt az nyer, aki több e-mail címet és fórum nicket regisztrál. Az nyer, aki a MAGA oldalára állít minnél tõbb embert. Ahelyett, hogy a zene oldalára állítana. És az érték alapúság teljesen elvész.

Itt a zenekarok nem egymás társaságában, együtt zenélgetnek, ezáltal megosztva egymás rajongóit és terjesztve egymás zenéit. Itt ismeretlenül választaniuk kell. És csak egyet lehet választani.

Egy zenei összejövetelre elmegy több zenekar, több rajongó tábor. Megismerik egymás zenéit, és barátokra tesznek szert. És nem csak egy lehet jó. Egy fesztiválra sem azért mész el, mert egy zenekart akarsz meghallgatni...

A döntést szakmai múlttal renelkezõk hozzák. (Nyilván egyéni mértékben szubjektívan /márcsak azért is, mert a zene nem egy absztrakt dolog/, de legalább nem részrehajlóan.) Nem pedig egymás elleni táborok szavazósdin. A zenét nem kilóra mérik.

Érdekes volt végig olvasni a fórumot. De legalább megtudhattam egyet, s mást az olyan idelátogatókról, akiket korábban is ismertem valamennyire....

Xmas 2005. jan.. 17.  12:28 195
Re: Pluto
[quote:3afe76fb21="Corey"]Sztem egy számba ne az legyen már a fontos, hogy minél jobban tükrözõdjön róla, hogy ki mit tud. Egy szám akkor jó, ha minden együtt van. Ez alatt azt értem, a dobos nem arra törekszik, hogy szétszedje a számot hanem, hogy minél jobban, egy egésszé tegye a számot. Ugyanez vonatkozik a gitárra is. Nem kell bele rohadt gyors szóló, ha nem illik bele, néha elég egy kicsi kis egyszerû szóló is. Épp elég ahhoz, hogy az adott szám teljes legyen hangulatilag is, hogy amikor az ember meghallgatja, akkor azt érezze, hogy fúúúú ez jó volt. Minden együtt van, nincsen olyan pont ami unalmas és nem oda illõ.[/quote:3afe76fb21]

Egy számban az a fontos hogy teljes legyen. És egyrészrõl legyen meg a maga érzelmi/tartalmi mélysége, és legyen valaki, aki képes is ezt zenében kifejezni, megvalósítani. Tehát a technika nem elhanyagolható. Az az egyik fele a dolgoknak.

Xmas 2005. jan.. 17.  12:26 194
[quote:c5628fa57c="Corey"][quote:c5628fa57c="denii"]ha vki ért egy kicsit is a zenéhez,az levágja,hogy a Psycho Obsession a legprofibb és legjobb ezek közül a zkrok közül.de úgyis mindenki a haverjaira fog szavazni,ez errõl szól,mint már írtam lejjebb.hajrá P.O.![/quote:c5628fa57c]

Ehhez csak annyit, hogy A ZENE NEM SPORT!!! Elismerem, hogy technikásabbak és akkor mivan. A Pluto ilyen stílus, nem kell hozzá végig reszelni meg szegelni a számban. Na mind1. Szavazzon mindenki arra, amire akar. Jóéjt mindenkinek![/quote:c5628fa57c]

A zene nem sport, hanem mûvészet, amit a tapasztalat formál meg. És minden mûvész elõbb-utóbb kialakítja a saját technikáját. Ha a P.O. a SAJÁT technikájánál jár, akkor jó úton haladnak. Akinek meg még nem alakult ki, az meg járja csak tovább az útját...

cako 2005. jan.. 17.  12:03 193
egyetértek

tompabator 2005. jan.. 17.  11:34 192
szavazás
Mint látjuk, három zenekar verseng, a rooster bizony lemaradóban a psycho és a pluto mögött... ez nekem fáj. Mert hogy van az, hogy a koncertekre - pénzbe kerülnek, stb. - el tud menni százötven ember, de ha három perc alatt szavazni kellene egyet, harmadára apad ez a szám. Úgy látszik, Berettyóújfaluban még van szolidaritás, nekik gratulálok, jó hely lehet, még sosem jártam ott. Mert ez a szavazás kicsit olyan, mint a négy évente esedékes. A mozgósításról szól, nem arról, hogy kinek a produkciója a meggyôzôbb. Haverok toborzása. Persze ahogy ott is érthetnek meglepetések - lásd 2002 - még itt is fordulhat a kocka. Remélem így lesz, s a Roosteré lesz a pálma.

Xmas 2005. jan.. 17.  10:29 191
[quote:1517a471b8="sepi"]azért szavaztam a Plutora, mert én vagyok a basszusgitáros![/quote:1517a471b8]

És te vagy az egyetlen igazán nyílt és bevállalós is. /a fórumon belül/

Xmas 2005. jan.. 17.  10:25 190
[quote:e5d772c7b5="Ági néni"]Én azért szavazok a Pluto-ra, mert a dobos anyukája a hugom, a dobos meg irtó jól dobol! Ti legyetek az elsõk!

Ági[/quote:e5d772c7b5]

Végtelen tiszteletem!

Az elsõ ember, aki õszinte és a "megérdemli" szót sem használja! Bölcs....

Xmas 2005. jan.. 17.  10:21 189
Re: rooster
[quote:1eee372cc9="Zoleeca"][quote:1eee372cc9="sandras"]Nem vitás, a rooster a legjobb, ha jól sejtem, stúdióznak hónap végén, nagyon várom az eredményt. De hogy lehet szavazni rájuk? Eltévedtem itt ezen a meglehetôsen kaotikusra szerkesztett honlapon - persze lehet, hogy én vagyok hülye.[/quote:1eee372cc9]

Úgy lehet a Roosterre szavazni, hogy itt fennt a hozzászólások felett bejelölöd azt hogy Pluto, és megnyomod a szavazás gombot :))))))))[/quote:1eee372cc9]

:))))) - Beteg... ÁÁÁáááá! :))))

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky