Samumatyi | 2011. jún.. 15. 15:54 | 3 |
jaja, mondjuk a karasnán nem lesz japán SKA, de sztem én megelégszem a magyar PASOval is. Viccet félre téve, én tavaly tévedtem le köszönhetően egyik ivócimborámnak. Nos azóta foglalom imába a nevét. Már az idejére sem emlékszem mikor volt utoljára ilyen igazi fesztivál hangulatom, mint ott. Talán 17 éves "kissrác" koromban... Szóval ha igazi fesztivált akartok csupasz valóságában, akkor a Karasnán a helyetek!:) | ||
glaci | 2011. jún.. 14. 17:09 | 2 |
Régebben én is egy-egy napokat töltöttem a fesztiválokon, merthát azért nem olcsó egy bérlet vagy egy hetijegy, de mióta egyik ismerősöm pár éve ajánlotta a Karasnát azóta én oda járok. A bérlet 4napra igen kedvező árú 5000forint.Mindenképp ajánlom, hogy olvass utána(karasnafesztival.hu), mert nagyon jó koncertek szoktak ott lenni | ||
Odpowiedź ż: szala 2011. jún.. 14. 15:23 |
szala | 2011. jún.. 14. 15:23 | 1 |
Eddig csak egy-egy napokat töltöttem fesztiválokon,de úgy döntöttem, hogy idén több napot szeretné ott tölteni akár sátorban akár panzióban...Tudtok nekem ajánlani olyan fesztivált, ahol viszonylag kedvező áron tudok több napot eltölteni? | ||