Daemona | 2009. dec.. 18. 16:56 | 113 |
Helló!
Budapesti 18 éves énekesnő vagyok, és szeretnék valami elvetemült dark-gothic-industrial zenekarhoz csatlakozni, de persze nyitott vagyok hasonló kevert stílusokra is. 6. éve járok hangképzésre . MSN: vi-ki@freemail.hu E-mail: daemona91@gmail.com |
||
paddington | 2009. dec.. 8. 18:10 | 112 |
Alakuló budapesti zenekar keres basszusgitárost. Előny, ha esetleg tudsz énekelni. Irány: Babyshambles, Libertines, Kills, Bombay Bicycle Club
E-mail: mukuro11@freemail.hu |
||
Musyc | 2009. dec.. 7. 18:19 | 111 |
Hello!
Alakuló érd-budapest környéki zenekar gitárost, basszerost és dobost keres 16-20 év körül. A stílus popos, rockos, bluesos, punkos, néhol kicsit funkys, és persze sajátos. :) Saját dalok vannak, de az első próbákon feldolgozásokat játszanánk. Amatőrök nyugodtan írjanak :))) (Sőt, elsősorban ők.) e-mail: franktyrell@gmail.com Telefon: 06 30 262 4466 |
||
Daemona | 2009. nov.. 21. 22:28 | 110 |
Helló!
Budapesti 18 éves énekesnő vagyok, és szeretnék valami elvetemült dark-gothic zenekarhoz csatlakozni, de persze nyitott vagyok hasonló kevert stílusokra is. 6. éve járok hangképzésre . MSN: vi-ki@freemail.hu E-mail: daemona91@gmail.com |
||
jazzzz | 2009. nov.. 19. 19:10 | 109 |
Zenekart szeretne alapítani 1-2 fiatal Ajkán :) aki szeretne a bandában játszani/énekelni azt kérem jelentkezzen
e-mail cím : ajkai16@citromail.hu kösziiii :) |
||
Viszockij | 2009. nov.. 18. 15:51 | 108 |
Sziasztok!
Miskolci zenekar billentyűst és énekest v énekesnőt keres. email:viszockij@citromail.hu |
||
paddington | 2009. nov.. 11. 23:07 | 107 |
Alakuló budapesti zenekar keres basszusgitárost. Előny, ha esetleg tudsz énekelni. Irány: Babyshambles, Libertines, Kills, Bombay Bicycle Club
E-mail: mukuro11@freemail.hu |
||
gerge22 | 2009. nov.. 11. 22:23 | 106 |
Sziasztok!
Nemrég alakult zenekarunkba keresünk, kreatív, saját ötletekkel rendelkező, improvizálásra is képes szólógitárost, valamint billentyűst. Jelenleg hárman vagyunk (dob, gitár, basszus - azaz ritmusszekció), néhány hónapja próbálunk együtt. Próbahely van, cuccunk is, utóbbi legyen neked is. Saját dalokat írunk/írnánk elsősorban, magyar nyelvű dalszövegek vannak. Tavaszra szeretnénk koncertképessé válni. Ilyesmiket hallgatunk, mondjuk legyen ez az irány (aztán úgyis az lesz belőle amit összehozunk): Quimby, Kispál, Kaukázus, Hs7, Pál utcai fiúk, stbstb. Szóval dallamos, táncolható, értelmes zenét szeretnénk. Mi 18-24 évesek vagyunk ha ez számít. Keressetek, megbeszéljük a többit! MSN és mail: gergely.tasnadi@gmail.com telefon: 20 524 7182 |
||
eSz_eS | 2009. nov.. 11. 15:51 | 105 |
Sziasztok!
Győrben szeretnék zenekart alapítani, mellyel saját és mások által írt, spirituális, lelkiséggel és Istennel, valamint az emberi értékekkel kapcsolatos dalokat, énekeket dolgoznánk fel, többféle stílusban. Olyan zenészeket keresek, akik elfogadják a mások vallását, hisznek Istenben és érdeklődnek a lelki élet iránt. Nem a zenei profizmusra, hanem a lelkesedésre, spirituszra és az összhangra szeretnék törekedni, s ezt kérném a jövendőbeli tagoktól is. Jómagam billentyűn és hegedűn játszom, - nem vagyok profi, de lelkes annál inkább - valamint énekelek. Szeretnék legalább ütőshangszerest, gitárost és nem ártana még egy billentyűs sem természetesen, no meg basszeros sem, valamint énekes, vokalista. |
||
One Love Reggae Rádió | 2009. okt.. 30. 02:41 | 102 |
Sziasztok! Aki szeretne reggae zenekarban játszani, az írjon a blackstar69@citromail.hu címre! részleteket ott mondok! Köszi és üdv! | ||