Been94 | 2010. júl.. 8. 10:28 | 266 |
Hy mindenkinek!
Bihal Ádám Tamás vagyok (16 éves) , kezdő dj, főként club,minimal-techno,house,electro,progressive,modern-táncezene és hardtechno-t szeretek mixelni. még kezdőnek számítok a szakmába (3 éve tolom, nem folyamatosan). Eddigi bulikon nem panaszkodtak a zenére, de még sokat kell gyakorolnom. Saját pulttal még nem rendelkezem. A dj szakmaminden része érdekel, ezért szinte bármilyen felkérést elfogadok. Ha érdekel valakit, akkor elér msn-en: bihal.adam.tamas@hotmail.com Vagy küldj üzit: bihal.adamtamas@freemail.hu |
||
kedu | 2010. júl.. 8. 08:30 | 265 |
Basszusgitárost keresünk!
Állandó fellépésekkel rendelkező érdi partyzenekar sürgősen basszusgitárost keres! www.tranzit.sokoldal.hu kedu@erd.hu 06 30 509 4790 |
||
Any89 | 2010. júl.. 6. 14:07 | 264 |
Sziasztok!
Budapesten játszó punk rock zenekar keresi SRÁC ÉNEKESÉT! Nem kell hogy profi legyél a lényeg h szeresd amit csinálsz és komolyan is gondold. Lehetőleg 16 és 22 között és Budapest illetve környékéről legyél. . A próbák Budapesten lennének közel a Kossuth Térhez. irányvonal: blink182, Rise against, No use for a name stb… aztán persze jöhetnek a saját számok. Szertettel várunk minden érdeklődőt lehetőleg minél hamarabb.:) e-mail cím: vegh.any@hotmail.com |
||
annazsanett | 2010. júl.. 5. 18:55 | 263 |
Sziasztok!
23 éves énekesnő vagyok és keresek magam mellé egy énekes lányt plusz bármilyen hangszerest aki szeretne egy vagány csajos bandában zenélni. A zenei stílust nem határolnám be közösen kitaláljuk a lényeg hogy jó legyen. Írjatok:) annazsanett@gmail.com |
||
delest | 2010. júl.. 2. 15:27 | 262 |
Zenekart alapítanék, vagy beszállnék egy meglévő bandába énekesként és/vagy (akusztikus/ elektromos) gitárral. Irányvonal hasonló lenne amilyen dalokat eddig írtam, de ettől eltérhet sötétebb s még nyomasztóbb, esetleg dinamikus irányba. Egyszerű, finom, pontos játék sok hangszerrel előny. Irányzatok: ..? pl.: Nick Cave and the Bad Seeds, Leonard Cohen, Triffids, Tindersticks, de akár a Joy Division-tól a slowblues-on keresztül jöhetnek ezek
Tehát valahol arról az undergroundról lenne szó, ami lehet hogy az országban csak nagy minimál szinten létezik. Sötét musical… Nos aki ezt megértette az biztos hogy már nem tizenéves http://www.myspace.com/jozsefdelest 0630/253-0903 |
||
moozy | 2010. júl.. 2. 12:03 | 261 |
Budapesti eggyüttes énekest keres,
saját számok vannak, lesznek. a csapat tagjai 22plussz, mínusz egynéhány évesek, hasonló koruak jelentkezését várjuk. stílus Heavy Metál. Elérhetőségünk: ezegyspam@freemail.hu Jelentkezz, csak bátran!!! |
||
Daemona | 2010. júl.. 1. 15:47 | 260 |
Hell!
19 éves lány vagyok és szeretnék egy elvetemült Budapesti bandában énekelni. Legjobban a dark-goth stílust preferálom, de szívesen énekelnék alternatív stílusban is. Amit nem igazán szeretnék az a régi heavy metál és a Bikini féle régi magyar rock. Van zenei előképzettségem, jártam hangképzésre és zongorára is, szóval ismerem a kottát. Üdv: Viki MSN:vi-ki@freemail.hu E-mail: daemona91@gmail.com |
||
Equs | 2010. júl.. 1. 14:08 | 259 |
Induló zenekarba kezdő-haladó szintű billentyűst és fúvóst keresünk, r'nb, blues, funky, jellegű feldolgozásokat játszó zenekarba lehetőleg Tamási (Tolna megye) környékéről. tel.: 06 70 620 3959 vagy emil: tomo24@freemail.hu | ||
Curbowka | 2010. jún.. 30. 11:39 | 258 |
Üdv! (Énekest keresünk)
Budapesti funky zenekar keres énekest, stílusirányzat Red Hot chili Peppers féle, de játszunk még pár számot azokon kívül. Jelentkezni a: curbowka@gmail.com e-mail címen lehet. |
||
Lycaon | 2010. jún.. 29. 00:14 | 257 |
Sziasztok,
Gödöllő környékén keresek gitárost, basszusgitárost vagy esetleg dobost. Komoly szándékom egyelőre nincsen csak néha összejönni zenélni (pár cover stb.) 18 éves vagyok és már vagy 3 éve hogy gitározom. A stílusok amik érdekelnek metál/rock/indie/jrock/visual kei Ha netán akad jelentkező akkor itt el lehet érni: E-mail: 1dbiczo1@gmail.com |
||