3422 zespół 12339 MP3 ściągać

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » 2005. január

Temat
Hirdetés
2005. január
Xmas 2005. jan.. 18.  09:20 208
Re: Szavazás egésze
[quote:41465fba8f="myMusic Admin"][quote:41465fba8f="Xmas"]Azért nem szavazok senkire, mert ... ez a szavazás egyik zenekarnak sem használ...
[/quote:41465fba8f]
...
Ha van jobb ötleted, kérlek hogy keress meg minket. Több helyen leírtuk már hogy nyitottak vagyunk a változtatásokra, hogy a szavazás igazságosabb legyen.Várom az ötleteket!
...
Üdv, Admin[/quote:41465fba8f]

Sajnálom, de ami ennél "jobb" az esélytelen amiatt, amit ma "zeneipar"-nak nevezünk. A hangfelvétellel járó minden jog a kiadóé. (Olvass utána a MAHASZ-nál...) Egy zenekar felemelkedése és bukása alapvetõen a produceren múlik. A menedzser pedig szinte kizárólag anyagi érdektõl vezéreltetve irányítja a csapatokat az orruknál fogva. A zene tévék valójában meg csak reklámokat sugároznak. (Zenekar reklámokat.)

Mivel most csak a "zeneipar" létezhet, ezért az 1 személy - 1 szavazatnál nincs jobb. Így meg lehet tudni, mekkora fogyasztói bázis kötõdik egy brandhez. Ki lehet emelni, felfuttatni, míg kifizetõdõ lesz rá kellõképpen befektetni, majd lefölözni a hasznot.

"Lázadásom" a zeneipar ellen szól... Persze annak, aki nyer, annak jó lesz. Anagilag. Zeneileg már nem biztos...

Corey 2005. jan.. 18.  00:00 207
[quote:98a5b84fb3="Xmas"]Azért nem szavazok senkire, mert ... ez a szavazás egyik zenekarnak sem használ és még csak véletlenül sem érték alapú. Arról nem is szólva, hogy sosem lesz teljesen becsületes.

A zenekarok "rajongói" esetleg véletlenül megismerkednek a másik zenekar zenéjével, de ez koránt sem biztos. Viszont itt egymás ellenfelei egymás elõtt és nem egy harmadik, független fél elõtt. Itt az nyer, aki több e-mail címet és fórum nicket regisztrál. Az nyer, aki a MAGA oldalára állít minnél tõbb embert. Ahelyett, hogy a zene oldalára állítana. És az érték alapúság teljesen elvész.

Itt a zenekarok nem egymás társaságában, együtt zenélgetnek, ezáltal megosztva egymás rajongóit és terjesztve egymás zenéit. Itt ismeretlenül választaniuk kell. És csak egyet lehet választani.

Egy zenei összejövetelre elmegy több zenekar, több rajongó tábor. Megismerik egymás zenéit, és barátokra tesznek szert. És nem csak egy lehet jó. Egy fesztiválra sem azért mész el, mert egy zenekart akarsz meghallgatni...

A döntést szakmai múlttal renelkezõk hozzák. (Nyilván egyéni mértékben szubjektívan /márcsak azért is, mert a zene nem egy absztrakt dolog/, de legalább nem részrehajlóan.) Nem pedig egymás elleni táborok szavazósdin. A zenét nem kilóra mérik.

Érdekes volt végig olvasni a fórumot. De legalább megtudhattam egyet, s mást az olyan idelátogatókról, akiket korábban is ismertem valamennyire....[/quote:98a5b84fb3]

Nem is vártam többet

arcszesz 2005. jan.. 17.  21:17 206
pluto
azért szavazok a Plutora mert a zenekar énekese történetesen a szobatársam és nagyon zavar, hogy a szobában énekel. ha befutnának akkor talán megválna eme rendkívül zavaró szokásától és valahol máshol gyakorolna, mondjuk egy garázsban vagy valami ilyesmi. szóval a Plutora szavazok, mint a hónap zenekarára.

misi666 2005. jan.. 17.  21:00 205
szavazzon mindenki arra, akire a akar, én a legjobbra teszem a voksom: Psycho Obsession

motril 2005. jan.. 17.  20:50 204
Rooster
hát jó lenne ha sikerülne nyerni a Roosternek...és akkor minden
bizonnyal használna is nekik..:-)
aki szereti a zenéjüket..szavazzon rájuk!!!

myMusic Admin 2005. jan.. 17.  19:17 203
[quote:6a9de44153="Xmas"]Azért nem szavazok senkire, mert ... ez a szavazás egyik zenekarnak sem használ...
[/quote:6a9de44153]

De igen, akire szavazol, annak használ fõleg ha nyernek. :)

Ha van jobb ötleted, kérlek hogy keress meg minket. Több helyen leírtuk már hogy nyitottak vagyunk a változtatásokra, hogy a szavazás igazságosabb legyen. Tavaly a látogatók javaslatai alapján már kétszer volt is jelentõs változtatás a szavazásban.

A zenét tényleg "nem kilóra mérik" de itt nem is az dõl el hogy kinek a lemeze jelenik meg jövõ hónapban. És itt legalább mindenki megmondhatja a magáét... :)

Várom az ötleteket!

Üdv, Admin

myMusic Admin 2005. jan.. 17.  18:57 202
[quote:ec302c6b9a="Zoleeca"]Elnézést az ismétlések miatt...[/quote:ec302c6b9a]

Sajátot elvileg tudsz törölni. Az egyiket töröltem. Üdv, Admin

Zoleeca 2005. jan.. 17.  18:52 201
Elnézést az ismétlések miatt...

Zoleeca 2005. jan.. 17.  18:51 200
[quote:00506d5235="bakker"][quote:00506d5235="Cicus : )"]Hogy igazságos legyen ez a szavazás,meghallgattam az összes együttest akikre szavazni lehet.Mind hallgatható zene,de van 1,ami 100%-osan elnyerte a bizalmam,szavazatom és tetszésem.Ez az együttes punk zenét játszik,méghozzá nagyon jól,bár hallatszik,hogy nincsenek tökéletes felszereléseik( az énekes hangjáról meg annyit,hogy biztos nem tudja kiénekelni a magas C-t,de ehhez a mûfajhoz nemis kell,szal bátrabban énekeljen),éshogy mégcsak 1 éve zenélnek,de az elismerésem az övék,ugyanis ennek ellenére nagyon élvezhetõ,fülbemászó és valóságról szóló zenét játszanak,valamint a fiúk is nagyon szimpatikusak.Ez az együttes........Méhes Károly,Pásztor Tamás,Seprenyi Krisztián és Farkas Kornél bandája,a PLUTO!!!!
Csak így tovább és a jövõben sok sikert!![/quote:00506d5235]

Igazságos?

Hogy dönthet valaki igazságosan ha ismeri a zenekart? Ráadásul az összes (hím)tagját?! Ráadásul még rá is szavazik! Anyám!

Ismered azt a mondást, hogy mindenkinek maga felé hajlik a keze?

Ez még oké, de akkor ne reklámozd, hogy ismered õket, fõleg ne azzal kezd a mondanivalódat, hogy igazságos vagy!

Nem igazságos vagy, hanem

-borzasztóan hülye
-szánalmas
-15 éves, na jó, csak 14,5

ja és bunkó sem voltam...

Igazságos? röhögnöm kell...[/quote:00506d5235]

Már ne haragudj...de bunkó voltál.
Egy valamire azért én is kíváncsi lennék. Tegyük fel hogy te szereted az XY zenekart a fentiek közül. (netalán még tagja is vagy). Namármost: ha a fenti (Cicuska) hozzászólásban kicseréljük a "punk" jelzõt az XY zenekarnak megfelelõ stílusra, illetve az "1 év"-et az XY zenekarnak megfelelõ idõtartamra, illetve a tagok neveit az XY zenkar tagjainak nevére valamint a "PLUTO"-t "XY"-ra, akkor is UGYANEZT írtad volna??? Mert akkor te IGAZSÁGOS lennél. De szerintem nem. És ez a baj, nem pedig az hogy egy (nem tudom hogy tényleg annyi-e) 15 éves lány így leírja a véleményét. Ennél már csak az a nagyobb baj hogy valszeg idõsebb vagy (20?) és mégis ilyen alacsony "kultúra" szintet ütsz meg, azt is nekifutásból nyújtózkodva. Gratulálok!

És még valami

[quote:00506d5235="bakker"]Anyám![/quote:00506d5235]

Anyád!

Ja és, nehogy azt mond nekem, hogy elsõ hozzászólásként így nyitottál. Fogadjunk, hogy csak nem mered vállalni a véleményed, és más néven már régebbóta itt vagy. ENNYI.

gihgih 2005. jan.. 17.  15:42 199
Pluto
Azért szavaztam rájuk,mert szeretem az tejet:)

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky