3423 zespół 12355 MP3 ściągać

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » basszusgitárost keresünk

Temat
Hirdetés
basszusgitárost keresünk
Xen 2006. júl.. 28.  19:35 3
Basszusgitáros és billentyûs LOVE METAL bandába!
2006 nyarán alakult budapesti LOVE METAL zenekarunkba keresünk (viszonylag) tapasztalt BASSZUSGITÁROST és BILLENTYÛST. Célunk elsõsorban egy love metal tribute banda létrehozása volt (az eddigi felállás: ének, dob, E-re és H-ra hangolt gitár), HIM, The 69 Eyes és hasonló kaliberû dalokkal (természetesen egy-két Depeche Mode, Ákos stb. jellegû szám is jöhet). Persze saját számokat is játszhatunk, ha vannak/lesznek ötletek.

Magunkról: a hangszeres szekció már igen összeszokott, némileg más felállásban egy bulizenekarban játszunk (http://csocso-band.atw.hu/). Énekesünk nemrég csatlakozott hozzánk és nagyon érzi a témát. Mindannyian nagyon szeretjük a love metal stílust, ezért kifejezetten olyan embereket keresünk, akik szintén abszolút elkötelezettek ilyen téren, mivel itt elsõsorban nem a hangszeres tudás, hanem a feeling a lényeg.

Ami feltétlenül szükséges:
- hangszer
- hangszeres tudás (nem durva, de nem is kezdõ szinten)
- zenekari- és/vagy koncerttapasztalat
- szabadidõ a próbákra (egyelõre heti egy próba, de akkor belehúzunk) és a gyakorlásra
- kreativitás

Basszusgitáros esetén elõny a H-ra hangolt (vagy öthúros) gitár és a multieffekt (hiszen ez szintén hozzátartozik a love metal stílushoz), bár ezek hiánya NEM kizáró ok!

Szintetizátoros esetén mindenképpen szükséges a hangszer (fõleg otthoni gyakorlásra, ugyanis a próbateremben van egy középkategóriás Roland EM20-as billentyû).

Ami van:
- saját próbaterem (pincében)
- erõsítõk (ének-billentyû, gitárok, basszusgitár)
- lelkesedés, komoly szándék :)
- koncertlehetõség (minden CSAK rajtunk múlik)

Mi a célunk? Jókat zenélni, hülyéskedni, iszogatni, sokat koncertezni, bulizni (mindezt persze kellõen a témára koncentrálva). Ja és persze jövõre egy közös turné a HIM-mel. :)

Ha felkeltettük az érdeklõdésedet vagy esetleg tudsz valakirõl, akit érdekelne a dolog, írj a guitarking@freemail.hu címre! Elõre is kösz!

(És lécci CSAK olyanok írjanak, akik kifejezetten a love/goth rock/metal stílusban érdekeltek. Kaptunk már levelet jazz-zenésztõl kezdve mindenkitõl, akik egyszerûen "csak" zenélni szeretnének...)

Szabi
   
x x 2006. jún.. 28.  15:02 2
Budapesti zenekar KERES BASSZUSGITÁROST!
Rock/punk-rock zenekar vagyunk, és basszusgitárost keresünk! Stilusunk kb. a GreenDay-töl a Guns n'Roses-ig. Feldolgozásokat is játszunk, és saját dalokat is irunk. Van próbatermünk, és koncertlehetõségink.
Eddigi felállás: 1 dob, 2 gitár, 1 ének
Saját stilusunk alakitásához, zenék irásához kreativ, ötleteket hozó basszusgitárosra számitunk. "Sima" gitártudás elöny.

Tel.: 06-20-385-5707
   
tbence81 2006. jún.. 20.  18:37 1
basszusgitárost keresünk
Alternatív rockzenkar basszusgitárost keres! Stílus:Kispál és a Borz,PUF,HS7,Coldplay,Franz Ferdinand,Cure,Blur... Csak komoly szándékúak jelentkezzenek! Próbaterem, koncertek adottak. http://www.szabadeuroparadio.hu

20/560-66-00
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky