3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » Milyen a hangszered???????

Témakörök
Hirdetés
Milyen a hangszered???????
Kisboki 2005. szept.. 22.  14:50 12
Ja! Amúgy Doom metal szerût nyomunk. Viszonylag magas gain, jó ki sötét torzítások : ) Imádom!!!!! : )

Kisboki 2005. szept.. 22.  14:48 11
Hi! Marshall AVT-150-es fej, +AVT-412A döntött láda.

webmatyi 2005. szept.. 22.  12:51 10
Ibanez S270! Nekem ez nagyon bejön! Szerintem az S szériák a legjobbak!

Andante 2005. szept.. 22.  11:44 9
Azjó.Milyen marshal lesz?? Én is a közeljövõben fogo combót vanni. Te milyet ajánlasz blueshoz?? Milyen stílust játszol????

Kisboki 2005. szept.. 19.  12:24 8
VERMONA

: )
Van egy nosztalgia menü : ) Egy csomó cuccot onnan volt szerencsém megismerni. Sokon játszottam is. Nagyon szívbemarkoló tud lenni, mikor egy nálam idõsebb szerkezet olyat szól, hogy majd szét esek tõle....

Na jó! Jövõre nyugdíjba küldöm : ( Jön a Marshall cucc : ) Egyet kinéztem, és annál alább nem adok.

Andante 2005. szept.. 19.  11:36 7
nemtom én nagyon szerettem a vermonát mert olyan feelinges. igaz hogy nem csúcsminõség de kezdõknek tudom ajánlani. Nem tud valaki mondani egy kis kritikát a powerstate pgt100ról???????

Kisboki 2005. szept.. 16.  12:57 6
A Melegedéssel meg annyira sokat nem találkoztam... Egy egész estés buli után azért egyszer-kétszer megégettem már a kezem, de idõ kell ahot, hogy azok a *****nagy hûtõbordák átmelegedjenek.

Kisboki 2005. szept.. 16.  12:50 5
: ) Az enyém füstutántöltõs : ) Már párszor kijött belõle, és még csak életének 10edét töltötte velem : ) És még mindig megy, ontja a decibelleket. Most igyan betegeskedik egy kicsit (búg), de megoldjuk.
Azért jó, mert nem a mai finom anyámasszonykatonája szerkezet. Ezt lehet kalapáccsal, hagyományos csavarhúzóval, szigszalaggal meg egyéb ilyen barbár szerszámmal javítani. : )

Andante 2005. szept.. 16.  12:16 4
óóóóóóó! A jó oreg vermona:) Nekem is volt egy 30w-os. Igaz hogy akkora volt mint egy szekrény.:) Én azt hallottam errõl az ndk-s csodáról hogy a még réggebbi db-ok annyira felmelegedtek hogy a koncerteken a technikusok kávét melegítettek rajta. :) Állítólag az egyikük megpróbált rántottát csinálni rajta de nem sikerült.:) Hogy ebbõl mi igaz azt nem tudom mindenki döncse el hogy el hiszi vagy nem. Szerintem a vermonák füsttel müködnek mert az enyémbõl ki jött és már nem müxik:)

Kisboki 2005. szept.. 15.  14:04 3
Ja! Ven alapom is : )
VERMONA Regent 600-G keverõserõsítõ, 2X60W 16 OHM + Vermona 9106-os hengfal. : ) Jó az mindenre : )

Tényleg az itt járók közül nincs valakinek a 600-G hez mûszakirajza, vagy egy link, ahonnan le tudnám szedni? Kicsit betegeskedik mostanában, pedig még CSAK 30éves : )

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky