3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » Milyen a hangszered???????

Témakörök
Hirdetés
Milyen a hangszered???????
Thunder (Legacy) 2005. szept.. 26.  11:04 22
No igen...:)
Az enyémmel szerencsére még nem volt probléma...
Astralnak (másik szólógitáros az együttesben) 707 van, és már próbálgattam, meg ugye hallom, amikor játszik rajta... Szóval valami iszonyatosan jó hangja van...:)
Hozzátenném, hogy azt hittem, megfojtom, amikor közölte, hogy használtan vette kb. feleannyiért, mint amennyi újonnan...
És az a használt jelzõ az kb. 3 hónapos használatot rejt magában...
Szóval piszok mázlista a fickó...:)

Kisboki 2005. szept.. 26.  09:50 21
Régebben nekem is az volt a favorit, de kb ugyanannyiért most van 2, ami (szerintem legalábbis) kicsit okosabb, mint a 707 egyedül. De aztán lehet, h neked van igazad. Nem játszottam még rajta, csak láttam, meg nézegettem NETen.
A ZOOMok különbenis nagyon jól megépített szerkezetek, mert az enyémbõl (bátyám álltal) már kétszer kiszállt a füst, de még mindig megy :)

Thunder (Legacy) 2005. szept.. 26.  09:17 20
Nos, én nagyon vadászok arra a ZOOM 707 II-re, mert iszonyat zsíros torzítások vannak benne, meg egyéb aranyos funkciók, amik meglehetõsen hasznosak lehetnének...
Csakhát ugye a pénz, a pénz...

Kisboki 2005. szept.. 26.  08:49 19
ZOOM 505 II : ) Nekem is az van, csak most már beójítottam mellé egy Beringer X V-amp-ot. Alacsony gainnal, a két multit nagyon jól össze lehet hozni : )

Kisboki 2005. szept.. 26.  08:47 18
Ha az a 100 a wattot jelöli, akkor 100 W-os : )
Igazából nem tudom. Annyira nem értek hozzá. Tudod...Vermona cuccom van : )
A Marshallért meg nem akarok milliókat kifizetni, mert nincs : ) Ez egy tök alap cucc (VISZONYLAG) olcsón.

Andante 2005. szept.. 24.  00:17 17
Hi kisboki!
köszi a tippet meg a képet de azért nincsenek millióim egy marshalra:) én is gondoltam ilyenrede szerintem powerstate pgt 100-as lesz a vége. Arról v.mit tudsz?????

Thunder (Legacy) 2005. szept.. 23.  21:19 16
Jelenleg ARIA XL-STD-n játszok, amihez ZOOM 505 II multieffektem van, meg a próbateremben egy Laney fejjel ellátott két házi hangláda...

Nyáron viszont be akarok újítani egy LTD F-250-es gitárt, hozzá meg egy ZOOM 707 II multieffekt pedált, meg Behringer fejet és ládát...

Remélem lehetõségem is lesz rá...:)

myMusic Admin 2005. szept.. 23.  09:56 15
[quote:c4c79a7bfd="Kisboki"]
Errõl nem kaptok képet, mert az Admin. úr leszedi a fejem : )[/quote:c4c79a7bfd]

A másikat is kisebbre vettem mielõtt szétesik a fórum... :)

Anonymous 2005. szept.. 22.  15:41 14
Blueshoz szerintem egy jó kis csöves hangzás illik nem? Javítsatok ki, ha tévedek, mert el-elhallgatom, de nem az én világom teljesen. Sok minden tetszik benne...a témák, meg ilyenek...

Kisboki 2005. szept.. 22.  15:04 13
IBANEZ JS 100!!!! Ibanezbõl az tetszik nagyon! : ) Ha van olyan jó játszani rajta, mint az (asszem) S es gityón, akkor az maga a... nem is mondom tovább.
Errõl nem kaptok képet, mert az Admin. úr leszedi a fejem : )

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky