3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Dallamos énekest ide!

Témakörök
Hirdetés
Dallamos énekest ide!
southrebel 2008. szept.. 29.  22:28 7
Énekes/Gitáros komoly, megbízható embereket keres, akik mellesleg nem riadnak vissza ha vokálozni kell:)Játszottam már több zenekarban, főként Metallicát nyomtam, régit-újat egyaránt, de játszottam már egyetemi bulikon Chuck berry-t, Jailhouse rock-ot is:)
Szóval nyitott vagyok mindenre...
southrebel@freemail.hu vagy:
0620/3212271

hopeless 2008. aug.. 25.  14:16 6
25 éves képzett "félprofi" énekesnő keresi zenekarát!
6 éves korom óta zenélek, 16 éves korom óta énekelek!
Főleg dallamos rock vagy metál érdekel!!
Tudok küldeni demót/képet is.

srose 2008. aug.. 23.  09:53 5
Pécsi metálzenekar énekest/énekesnőt keres a betegség miatt megüresedett énekesi posztra országszerte rendszeres koncertezési lehetőséggel (esetenként külföldön is). Jelentkezni lehet: info@icethunder.hu, vagy 20/599-6959. Az együttesről további információ: http://icethunder.hu.

panczua01 2008. aug.. 8.  23:07 4
Dobost és vokalistát keresünk!

Rendszeres fellépési lehetőséggel rendelkező együttes keres
alkalmazkodóképes dobost és vokalistát. Próbák Szegeden
vagy Makón szoktak lenni, és jelenleg kávézóba való slágerzenéket
tanulunk. Emellett egyre több saját számot teszünk a műsorba,
és igyekszünk nyitni új lehetőségek felé.
Eddigi felállás: ének, 2 szinti, konga, hegedű.
Várjuk jelentkezésed ide:
aigaz86@vipmail.hu
Vagy ide:
diamonddust.h@lycos.com

Attila, Máté, István, Veronka, Panczua

Musyc 2008. aug.. 1.  23:17 3
Sziasztok, hello! :)
ÚJ bandához (NEM már meglévőhöz ;D) keresek zenészeket, 1 (vagy 2) gitárost, basszgitárost, dobost. énekes van (én :D). Irányvonal: Led Zeppelin, Led Zeppelin, Led Zeppelin (:D), GREEN DAY, saját számok pop/rock stílusban...stb. Zenei mindenevők előnyben! ;D
Ha érdekel írj:
franktyrell@gmail.com
vagy:
frank30@citromail.hu

Budapest, Érd környékéről!

violatamas 2008. júl.. 31.  20:36 2
Sziasztok! A bp-i Seditio zenekar énekesét keresi. Stílusunk: rock. Amiket épp játszunk: Steppenwolf, Kravitz, Aerosmith stb. Bővebb infoért írjatok. Fellépés már volt és lesz is. Nem kell megijedni, nem kell profinak lenni, mi sem vagyunk azok, de azért tudj énekelni. e-mail: seditio1@gmail.com

Finnegan 2008. ápr.. 21.  15:24 1
A pécsi Conspiracy Of Mind keresi tehetséges, lelkes, komoly hozzáállású dallamos énekesét. Saját dalokat játszunk, rendelkezünk demóval. Zenénk alapjaiban metál, nem kevés kísérletezőkedvvel, afféle olvasztótégelye mindennek ,amit szeretünk, vagyis a zenei nyitottság elengedhetetlen. Ha érdekel, vedd fel velem a kapcsolatot!

mail: schizoreality@gmail.com
MSN: jarven@warrior.hu

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky