zsika005 | 2011. szept.. 19. 00:02 | 6 |
Sziasztok! Basszusgitáros keres budapesti zenekart. Nem régóta basszerozok, ez a negyedik évem, tehát nem vagyok túlzottan tapasztalt, viszont annál inkább elszánt, és szeretem, amit csinálok. Játékomra a következők a jellemzőek: amit a legjobban, improvizatív módon is alkalmazni szoktam, azok a pentaton, dúr skálák és akkordok és persze ezek keverékei. Nyitott vagyok minden műfajra!! Erősítőm, basszgitárom van, tehát a technikai háttér az megvan! :) zsika005@gmail.com-on keress, köszi | ||
Tiny Streams | 2011. szept.. 4. 20:02 | 5 |
Budapesti, páratlanokat is játszó pszichedellikus rockzenekar (Tiny Streams) keresi lehetőleg 5 húron játszó basszusgitárosát. Készülő videóklip, próbaterem, saját számok, elhivatottság adottak. Elvárás, hogy szeress és tudj is zenélni, amatőrök kíméljenek! Számok meghallgathatók honlapunkon (www.facebook.com/tinystreams), ezeket kéne játszani a meghallgatáson is, kreatívkodás megengedett.
Egyéb infók és jelentkezés: 70-538-7361 vagy tinystreamsband@gmail.com |
||
mateszab | 2011. aug.. 29. 12:41 | 4 |
Sziasztok!
A budapesti Dirty Corporation zenekar keresi basszusgitárosát. Hangszeres tudás szükséges, kérem hogy olyanok jelentkezzenek akiknek megvan a szükséges tudásuk és tapasztalatuk. Illetve komolyan gondolják a zenélést. Saját számokat és néhány feldolgozást játszunk, illetve van 2 demónk. A stílusunk a Dirty Rock, Hard Rock és Heavy Metal keveréke. Elérhetőség: Máté Szabolcs, tel.: 30/444-1015, email: mateszab@t-online.hu |
||
standupnscream | 2011. máj.. 24. 19:13 | 3 |
Tiszteletem tehetséges zenészek!
Haladó dobost, gitárost és basszusgitárost keresünk punkrock bandánkba. Felszerelésed és saját gyakorlási lehetőséged legyen. Hetente legalább 1 próba, eleinte feldolgozások(sum41, blink 182, green day, good charlotte, simple plan és társai). Korhatár nincs, bárki jelentkezhet aki úgyérzi megfelelően tökös és benne lenne minden hülyeségben és mindenben amiben kell, és persze azért tudd is használni a kütyüdet :) elérhetőség: bulint0324@gmail.com |
||
Brasco | 2011. máj.. 14. 20:57 | 1 |
Sajnos megint csalódtunk a basszusgitárosunkba!Így megint új tagot keresünk!Billy Idol tribute MEGBÍZHATÓ bőgősét keresi!Komoly tervekkel,és mentorokkal!Tehát nem tingli-tangli hobby zenekar vagyunk!A facebook-on Idol's Tribute név alatt megtalász minket. | ||