3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » mf fórum, koncertek, hírek, stb

Témakörök
Hirdetés
mf fórum, koncertek, hírek, stb
jamal 2004. nov.. 27.  19:37 17
élet a hol
matt!

i am here! - láttad a boritókat amit küldtem? pénteken - hétfõn meg telefonáltam - na szóval csak 3 nap nem tudtál felõlünk nem-e? - remélem azért nem komoly :) - a cd még sehol mert kurvára mindig nekünk jön össze így a studiókkal - most éppen beteg az illetõ - de mikor ott vagyunk akkor is van mivel foglalkoznia + beüt minden évente egyszer elõforduló hiba és akkor a fele meló ugrott - legközelebb csüt-pént! eken ér rá - ez elég nevetõs - lassan 3 hete késznek kéne lenni - gyõrrel beszéltem ma - te a portással beszéltél csak szólok - de így se müködött volna a dolog - hétfõn hív hogy pénzt visszaadják-e - meg hozzátette hogy az irodában a mi cd-nk megy mert neki nagyon tetszik - talán jobb lett volna mint a paksi ezk szerint.... megpróbálok vele koncertrõl egyezkedni legalább - a jöv héten meg gyere fel pestre vagy a studióba vagy csapunk egy próbát - peace love & understanding

mat 2004. nov.. 25.  12:28 16
a manikin faint nevü zenekar énekese, dobosa valamint gitárosa rejtélyes körülmények között eltünt. utoljára a paksi tehetségkutatón látták öket, azóta meég hireket sem hallhattunk róluk....aki bármiféle tudomást szerez hollétükröl, illetve informácioja van a zenekar által a napokban készitett cdröl akkor légyszi jellezzen itt a forumon!!!
köszi
matt

mat 2004. nov.. 4.  16:46 15
örömmel értesültünk hogy bekerültünk a paksi tehetségkutásás legjobb 15zenekara közé. nov. 20-án játszunk ott a második forduló keretében.

jamal 2004. okt.. 24.  15:46 14
nem tudom pontosan de mintha egymásra szervezés történt volna - a lényeg hogy potolva lesz - az egomi buli meg nagysszerüen sült el - asszem a legjobb eddigi - oda is még nov vége dec eleje felé visszamegyünk - képeket meg most kezdem szelektálni és rakosgatni az oldalra - check later! bye

Dasha 2004. okt.. 23.  19:28 13
Mifene?Vörösék nem érnek rá éppen? Mi lesz turnéznak?

jamal 2004. okt.. 22.  10:02 12
nov 6 koncert
tájékoztatjuk kedves utasainkat hogy a november 6odikai superbutttal történõ gyõri koncert elõre láthatólag majd 3 hónapot késik - azaz febr.12re érkezünk meg oda újra - tehát: superbutt, manikin faint, per aspera, radio passive - gyõr torock

naan 2004. okt.. 20.  00:01 11
Szerintem nagyon jó volt a koncsertó, most néztük meg videón (megint, de hanggal:) Látványos interaktív a hajrázó(hajat rázó) közönség! De Endrut ebbõl a szempontból nem nyomják le, csak más szempontból a földre. Remélem Egom is jó lesz, kamerázhatok?(mert akkor addig súlyzózok, h bírjam). Ja: motort sajna nem vehetek, bár egyszer remélem kiállítást szervezhetek az eféle relikviákból. Jó próbát csüt fele!

mat 2004. okt.. 18.  17:35 10
hellotok!ha már nem is irtok,de legalább nézik néhányan a forumot azoknak mondanám a friss dolgokat. Nógrádi bulink szerintem jól sikerült és azt hiszem ezt mondhatom a többiek nevében is. köszönjük hogy MEGINT ott voltatok(naan,kristóf). köv koncert esztergom molothow liget szombaton(23). 9kor van kezdés, és mi vagyunk az elsök, mert a másik két zenekar dobosa balkezes so ne kelljen kétszer is átszerelni....
naan:egyébként igen, és még mindig eladó!!!

naan 2004. okt.. 12.  23:36 9
mat! A mocid tartozéka az ujjad egy darabkája?! Mert akkor tartsd meg késõbbi idõkre,ne add el, még sokat érhet(:

mat 2004. okt.. 12.  14:31 8
tahát akkor most szombaton(16-án) koncert nográdon az aranysárkány! sörözõben. fellép még a pötty és az extinct. egyebet nem tudok elmondani
ja ha valakinek kellene egy használt honda dio robogó akkor jelentkezzen mert nekem van egy eldó.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky