3422 artistes 12339 MP3 á télécharger

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Gitáros/énekes zenekart keres

Sujet
Hirdetés
Gitáros/énekes zenekart keres
Digirock 2006. júl.. 4.  08:02 4
Mindhalalig rock n roll
"nekem a blues az elet
takarj be engem o Blues
agy innom ennem
alomra lelnem Blues"

Deak Bill Gyula
Best of the best nek

Angus 2005. máj.. 18.  21:56 3
Heló minden rock n' roll õrültnek!egy Budapesti zenekar keres egy jótorkú énekest!nem baj ha kezdõ vagy, a lényeg hogy szeresd amit csinálsz és szeress zenélni.a többi jön.játszunk:Guns n Roses,AC/DC-t meg ilyeneket, de saját szerzemények is vannak.énekcucc nincs(csak egy 2000ft.os mikrofon:) ).A banda tagjai most töltik a 18-at ha ez számít.majd írj ha érdekel: confused_colour@citromail.hu
ROCK N ROLL...

x081 2005. máj.. 16.  19:45 2
Sziasztok zenészek! Gitáros lennék Pécsrol és szeretnék 1 év kihagyott aktív zenekari zenélés után egy színvonalas banda gitárosa lenni! 6 évig zenéltem kül. zenekarokban, stílus szélesköru (elkezdtem sorolni a bandákat, de nem fér el...) Szeretem a Hard Rock, Rock, némely metál, pop stb zenéket. Valamint imádom a Blues zenét is. Kikötésem egyedül a színvonalas zenekar (képzettség, felszerelés, tehetség...) Ha szükség van egy kb. ilyen gitárosra elérhetoségem: x081@mailbox.hu

timardex 2005. máj.. 15.  13:26 1
Gitáros/énekes zenekart keres
Hello, ha Siófok és annak közelében laksz és szükséged van egy gitáros/énekesre, akkor megtaláltad.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky