huri | 2005. máj.. 20. 09:59 | 22 |
Re:Tehetségvadászat Üdv! Hail Tom Murphy Kondor!!!!!! (És minden metal rajongó) Szívembõl szóltál!!! METAL!!!!! |
||
Tvik | 2005. máj.. 20. 09:08 | 21 |
RFM Rögtön az elsõ felmerülõ gondolat a pénz körül forog??? Nincs több kérdés. |
||
huri | 2005. máj.. 19. 11:51 | 16 |
Tehetségvadászat Üdv mindenkinek! Csak annyit szeretnék mondani, hogy most láttam a viván a mûsort. A helyzet elkeserítõ.Top 40: Az egyik punk zenekar tagja a következõt nyilatkozta: Hát ... írja a csajozós szövegeket, én meg azokat, amik az élet, és a világ fájdalmáról szólnak. Mindezt szélesen vigyorogva mondta, és adták elõ a szinpadon. Õk nem jutottak tovább, de szerintem teljesen mindegy. Ennyi erõvel a Fostartály zenekar is bejuthetott voln, mert õk is nagyon ötletesek. 64 szám egy 16 perces demón, miért ilyet még nem csinált senki (kiv. Napalm Death), asszem a www.szánalmas.hu -n fenn van. Na szóval a döntõsök fele light 2 akkord/dal kaliber, a másik fele meg nem zene hanem zaj. Az igazat megvallva bíztam benn, hogy az egyetlen, "metalnak" kikiáltott banda, a Mind the Gap zenekar is bejutott. Végre egy "metal" zenekar. Aztán csalódnom kellett, mert ez a második kategóriába tartozik, csak meg van spékelve egy kis Linkin' Parkos szkreccseléssel. Az elõttem szólóval annyiban nem értek egyet, hogy abba hagyja a zenélést, mert szerintem, a küzdésrõl szól a dolog. Sajnos elkeserítõ, hogy ez a trend, hogy oylan emberek bírálnak, akiket elbír a média. Már szerintem Kalapács sem fér bele, és ezért nem is hívták zsûrizni. Annyit tudok mondani, hogy éltessen minden zenészt a közönség szeretete. Ebbõl neknük is kijut, csak ez kevés a szélesebb ismeretséghez. METAL!!!! |
||