baranyi erzsebet | 2008. jún.. 9. 16:57 | 3 |
Kedves Henrik mielőtt cikket írsz bármiről is ,jó lenne ha kicsit tájékozódnál előtte!!!!!!
Mért írom ezt? Csak azért mert olvastam a fenti cikkedet ami nem igazán fedi a valóságot és most ki emelnék egy konkrét példát is. Te azt írtad a fenti cikkedben , hogy a tavalyi Cpometen Gáspár Laci nyert nos sajnos ez nem így volt:-(( Az igazság az mióta Gáspár Laci a szakmában van MINDEN ÉVBEN jelölve volt a Cometen és hála Istenek kétszer is sikerült nyernie 2005-ben illetve 2006-ban !!!!!!!! Sajnos a 2007-es évben nem sikerült elvinnie a Comet gömböt , de az idei Comet gömb ismét Lacié lesz a legjobb férfi előadó kategóriában!:-) Liza |
||
Soós Gergely (Sugee) | 2008. máj.. 15. 01:32 | 2 |
Egyetértek az előttem szólóval,mindössze egy apró megjegyzés még:itthon erre van igény..... | ||
veszkijarat | 2008. máj.. 9. 11:06 | 1 |
A jelöltek táborát végignézve nekem szinpatikus a MyMusic szerkesztőségének a tippje. Azonban elnézve a "szakmai" zsűrit, és azokra gondolva, akik képesek lesznek emelt díjas sms-t küldeni a kedvencükre nem hiszem, hogy ez lesz a végeredmény. Azért izgulni még lehet...
dude, Vészkijárat |
||