Strahalov | 2008. márc.. 11. 20:53 | 10 |
Hahó háhá hehe mi felléptünk itt! bibibí | ||
silentshout | 2008. márc.. 5. 21:49 | 9 |
hello!
Minket is érdekelne ez az underground fesztivál. A Silent Shout együttes énekese vagyok. Hol lehet jelentkezni? Vagy mi kell csinálnunk hogy fölléphessünk? Itt is olvasom ha beírtok valami infot, de örülnénk írhatsz nekünk e-mailt is, a gondolod: silentshout1@hotmail.com Jól hangzik az egész ötlet:) üdv, Dani |
||
Midnight Sunshine | 2008. febr.. 23. 12:52 | 8 |
Hy!
Minket nagyon érdekelne ez a dolog, mert mindíg örülünk ha felléphetünk, szóval minden megoldás érdekel! Saját számokat is játszunk, de vannak feldolgozások is. Ez akadály lenne? Demo sajnos még nincs! |
||
Zsoca1987 | 2007. márc.. 9. 11:50 | 7 |
underground fest Jó lenne mindent le egyeztettni, mert már tényleg itt van április! Ugyhogy lécci írd meg, hogy mit kell csinálnunk! |
||
Vastrabant | 2007. febr.. 28. 10:45 | 4 |
Hella Gergõ!
A Vastrabant zenekart is érdekelné a Underhang feszt! Ha kölcsönös a dolog, akkor kérlek jelezz vissza! |
||
Zsoca1987 | 2007. febr.. 25. 18:15 | 2 |
Undergroundfest @ Almássy tér Hello! Zsoca vagyok a My Dark Roomból. Hát minket érdekelne ez a dolog! Bõvebb infot tudsz adni? Megprobálkoznánk vele :) |
||
szöllõs Gergõ | 2007. febr.. 21. 23:14 | 1 |
Elsõ underhang fest - bandákat keresünk Nos, keresünk önmegvalósító , világmegváltó vagy szimplán csak jó fej zenészeket, frissen alakult bandákat tavasszal megrendezésre kerülõ AMATÕR ZENEI FESZTIVÁLHOZ! A buli az ALMÁSSY TÉRI MÛV HÁZBAN lesz áprilisban. Felkészülési lehetõség - no meg egyébként is - ugyan itt! UNDERHANG próbaterem szintén az Almássy téri Mûv Házban NON STOP nyitvatartással! 4 terem , stúdió.... Nyugi én is zenész vagyok, szóval BARÁTI ÁRON! 790-990ft/h, éjjel-nappal új cuccokkal, klikk: www.underhnag.hu fesztivál és terem info: 06302615537 Szöllõ |
||