3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Zenekari fórumok » manikin faint zenekar fóruma

Témakörök
Hirdetés
Vissza a zenekar oldaláramanikin faint zenekar fóruma
mat 2005. jan.. 19.  14:18 19
ja egyébként mindenkit várunk február 12-én györben(torock) a superbutt, és a peraspera társáságában.

mat 2005. jan.. 19.  14:16 18
nos: ezen a héten kész lesz az uj cdnk boritoja stb. igy ha valaki rendelni szeretne, ezt e-mailben akár most megteheti, és jövö héttöl azokat postai utánvéttel küldjük is. ára megállapodás szerint(foggalmam sincs mennyi, nem beszéltük meg) kb 1000Ft. Ami sztem teljesen reális ha azt nézzük hogy egy ~12 számos cd 5000Ft, itt pedig 5szám 1000Ft. A minõség pedig, mivel profi studioban készült, ugyan olyan jo. borito nyomdai minöség ráadásul lyrics rész is van(lehet olvasgatni...)
so támogassatok minket hogy vásároltok egy cdt.

köszi

~m~

Dasha 2004. dec.. 22.  18:11 17
Boldog Karácsonyt, Sikerekben gazdag Újévet, és jó szilveszterezést kívánok! Kicsit korán,de holnap költözök, és a net hozzáférésem megszûnik már idénre.

chevelle 2004. dec.. 14.  16:19 16
Na sziasztok, Pietro segítségével végre sikerült regisztrálnom magam itt. hát, nehéz volt.
meg szavaztam is egyet, hogy a 34 jobb helyezést érjen el.

na ennyi - egy elõre

Dasha 2004. dec.. 14.  09:37 15
Hát most hogy lesz nekem Manikin Faint Cd-m?! Nem tudom hallgatni a számokat!
Csúnya dillerség ez...

one love 2004. dec.. 13.  23:58 14
Valóban nehéz elmondani hogy milyen lett az új Mf, mindenesetre elsõ hallásra azt gondoltam: nem annyira manikines mint elõdei, majd kb harmadik nekifutásra már úgy fogtam fel: ez a Manikin Faint.
összetettebnek én nem mondanám és profibbnak is csak a hangzás szempontjából, szerintem inkább sokkal szélsõségesebb. ami érdekes volt és furcsa, az most még olyanabb de másfelõl pedig több köze van a metál zenéhez. megmaradt érdekesnek, emészthetõ, abszolút kellemes hallgatni, az effektek nagyon ellettek találva és sokkal jobb az ének!!
szerintem ez a 4 szám már bármilyen zenével szemben megállja a helyét.Gratulálok

g

jamal 2004. dec.. 9.  23:09 13
a hiba az ön készülékében van - etessen modemet kutyájával - egyel több ok a cd tulajdonlására - 3r

Dasha 2004. dec.. 9.  18:13 12
Most miért nem tudom letölteni?!Csak egy perc jön le!!!Melóhelyen lejött!!!Irgum-burgum...

Dasha 2004. dec.. 9.  17:14 11
Oké,oké! Izguljatok inkább a 17.-kére!!:-D

pietro 2004. dec.. 9.  16:42 10
óóóóh dzsízösz!

srácok ízirájdör!
csak unatkoztam és viccelõdtem 1et!

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky