Andrea | 2010. febr.. 16. 18:52 | 11 |
Sziasztok!
Ha szeretnétek megmérettetni magatokat a Neo rádió Káosz slágerlistájában és részt venni a Káosz fesztiválon keressetek a következő elérhetőségeken: Boltsek Andrea musicbox1992@gmail.com 20 618 6724 Káosz slágerlista minden vasárnap 6 és 8 között a Neo rádióban. |
||
Fysgirl | 2010. jan.. 1. 12:05 | 10 |
Cső bodzilla! Láttam a borítót. Nem tom ki szerkesztette de élethű. Nem rossz. A rajta szereplő dalok viszont sokkal jobbak...
Szijjja |
||
Fysgirl | 2009. márc.. 3. 18:22 | 9 |
Szia Bodzilla!Kész van már a lemez?Ha igen akkor kéne nekem az a beigért példány :DDe majd nem tom mikor és hol érlek el!Kérlek értesíts! | ||
Előzmény: Fysgirl 2009. febr.. 19. 14:51 |
Fysgirl | 2009. febr.. 19. 14:51 | 8 |
Bocsi Bodzi ,de akkor érek haza és sajnos nem tudok sztem elmenni!!!...De megpróbálok.... én már am. is a lemezt várom!!!!!!!De elmennék szívesen.... :S :S :S :S | ||
Előzmény: bodzilla 2009. febr.. 17. 23:14 |
bodzilla | 2009. febr.. 17. 23:14 | 7 |
FYS Girl! Gyere hétvégén a koncertekre. A 2 koncerten, 2 külömböző programmal konceretezünk. | ||
Fysgirl | 2009. jan.. 22. 18:42 | 6 |
Szia!!!!!!!Akkor asszem csak sikerül február végére!Az jó lenne!Hiányoztok!Am én nem az elsők közt hanem a 2.!!! :D | ||
Előzmény: bodzilla 2009. jan.. 20. 01:00 |
bodzilla | 2009. jan.. 20. 01:00 | 5 |
szia Fysgirl! Már feljátszottam a basszusgitárt is úgyhogy már félig kész az anyag :), de még sok munka lesz vele, de az biztos hogy te az elsők között leszel aki hallani fogja :) és ha kész lesz akkor tessék majd terjeszteni!!! | ||
Fysgirl | 2009. jan.. 13. 18:54 | 4 |
Szia Bodzi!K jó volt a buli!1 a gáz... nem játszottátok a kedvenc zenémet!!!!!!!!!!!!!!!"utolsó vacsora" ez tetszik a legjobban!a demóról annyit!Hallottam belőle a nyers dobot és állat!Imy hozza a formáját!ez tetszik de úgy is én leszek az egyik 1. aki hallja a CD-t... :P :P :P :P jah és nem szeretném ha ezek után csak úgy szétoszlana az együttes!!!!Ezt vegyétek bíztatásnak!"CSAK ÜGYESEN" :P Imi utálja ha ezt mondom neki:) na mind1 próbára ha took leszaladok remélem nem leszek útban!!!
Pusszancs mindenkinek addig is és jó munkát... :Fys |
||
bodzilla | 2008. dec.. 21. 12:42 | 3 |
Már készítjük az új demo-t, Február elejére tervezzük befejezni. Addig is még az évben utóljára Dec. 27.-én zúzunk még egyet a hard rock cafe-ban. Gyeretek el csináljunk egy jó bulit így az év végére. Fellépők névsora a koncert menüben | ||
rockopera | 2008. dec.. 3. 14:06 | 2 |
Sziasztok!
Mivel nagyon tetszik a zenétek, gondoltam írok a következőkkel kapcsolatban.. Elkészítettem a Trója rockopera/lehet metalopera is/ változatának szövegkönyvét, amelyhez zeneszerzőt keresek. Ha érdekel Titeket a dolog, küldök részletet a műből, valamint válaszolok minden kérdésetekre a projecttel kapcsolatban. Végül még azt hozzátenném, hogy van két mai történetű rockoperám és egy metaloperám is, ha esetleg középkori történeteket nem díjaznátok. Email címem: r.rockopera@freemail.hu üdv:Dénes |
||