3422 bands 12339 MP3 a descargar

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Egy Énekes Leányzó -Nagy Ötlettel- Zenekart Alapítana!:)

Tema
Hirdetés
Egy Énekes Leányzó -Nagy Ötlettel- Zenekart Alapítana!:)
AnnaMarie05 2007. okt.. 30.  23:38 2
:)
Azért nem kell megijedni, nem teljesen reménytelen a szitu! Van zenei elõképzettségem. Nem profikat szeretnék, szóval bárki jelentkezhet! Csak gyertek, h minnél elõbb össze tudjuk hozni a dolgot! Ha egy kistámpontra van szükség akkor mondom, h nagyjából milyen stílusra gondoltam: reggea, dancehall, hip-hop stb. A legjobb az lenne, ha mindenki hozná a saját zenei stílusát (kedvencei alapstílusát). Lehetne régi, ismert dalokat feldolgozni! No?:)
annamarie05@freemail.hu

AnnaMarie05 2007. okt.. 30.  02:43 1
Egy Énekes Leányzó -Nagy Ötlettel- Zenekart Alapítana!:)
Zenészeket keresek Budapesten. Gitár, basszus gitár, dob, billentyû, fuvola, hegedû, szaxofon stb. Szóval bármi, amibõl hangot lehet kicsalni, szívesen van látva a leendõ zenekarban. Vmi extra, vmi izgi, vmi dögös dolgot kéne összehozni! Ki van benne? Írjatok erre az e-mail címre: annamarie05@freemail.hu, a tárgyba írjatok vmit, amitõl egyértelmû lesz, h nem spam!(köszi) Rólam annyit, h 22 éves, pesti lány vagyok. Énekelni szeretnék, mert csak azt tudok :)P, karaokezni voltam párszor és azt mondták, hogy "érdekes hangod van"!:D Jól van, lehet, h csak vokálozok! De mondd, h nem keltettem fel az érdeklõdésedet!
Csók:
AnnaMarie :)

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky