Nyiki | 2005. máj.. 30. 13:58 | 113 |
Re: mer? [quote:7bd70abf88="Sexy"]De miért? azért ez annyival pozitívabb, hogy itt nem leszünk bábok, mert itt se koreográfus, se zenetanár, se semmi nincs.[/quote:7bd70abf88] Azért várd ki a végét testvér! Van ám egy szerzõdés amit alá kell írni a nyertes zenekarnak! Már szívbõl örülök neki hogy nem jutottonk be! Egyébként a Tehetségvadászat alatt én tehetséget értek és nem azt hogy ki milyen show men és mennyire tudja magát el adni! Én csak tényleg azt fájlalom hogy semmi visszajelzést nem kaptunk! Készültünk rá megírtuk a CD-t el is küldtük ahogy ílik és még csak le se sz..tak minket! Egyébként nem tudom mennyire játszunk populáris számokat de döntsétek el! [link] A hangzás és a minõség kicsit tré mert három éves a felvétel, de aki akarja le tudja venni a lényeget! Üdv Nyiki Symbol |
||
Sexy | 2005. máj.. 30. 04:10 | 110 |
mi? Hát, gyanítom mit vártatok amúgy. Tehát, mivel Ti nem kerültetek be oda, ahova mondjuk mi (ugye a 8 "legjobb", mert ennek vagyunk kijelentve), gondoltátok hogy ez arról szól, hogy ki hogy tud gitározni, stb... na, én nem is akarok nagy dolgokat leírni, elmondani, csak annyit, hogy ma egyáltalán nem az a lényeg, hogy ki, mennyire, milyen gyorsan, milyen technikásan tud gitározni. Sajnos (vagy szerencsémre, mivel nem vagyok valami nagy gitárvirtuóz), a mai zenék tényleg nem errõl szólnak, de azért annyira nem sarkítanám, mint amit kedves "Dunca - OPUS ALTERA" (innen is üdv Imibácsinak) említett, miszerint,idézem: " Olyan számokat kerestek, amelyben 20 mp-nél nem hosszabb a gitárszóló, és 30 mp után megszólal a szájbarágós refrén? Olyan arcokat kerestek, hogy az elsõ sorban összepisiljék magukat a tini lányok?". Hát, azthiszem tõlem, kijelenthetem, max azért pisilik össze magukat, mert. tehát nem azért, hanem azért mert mennyire rosszul nézek ki. Na, nálunk 1 10 másodpercnél hoszabb gitárszóló sincs, úgyhogy ilyen szempontból bent vagyunk. :D viszont egyik zenekart sem ismerem annyira, akik bekerültek, de nemhiszem hogy sokban lennének ilyen dolgok. Mondjuk szerintem azért ahozképest az is elõrelépés, hogy bekerült 3 (nem írom le, mert megsértõdtök) "mogorvább rock" zenekar de azért nem gondoltátok hogy deathmetal meg progressivemetal lesz majd a tv-ben? Azért majd nézzétek meg a gitárosokat, eddig akiket láttam gitározni, senkire sem mondanám hogy le kéne nézni mert 3 akkordos. töknem. én sem játszom children of bodom riffeket meg inflames 2 szólamos odavágásokat, de azért megvariáljuk a saját kis 3-4 akkordunkat. de bocs, tényleg. most mirõl is beszélünk amúgy? mibõl is áll a zene? én annyira nem értek hozzá, de így belegondolva a zene mindig áll egy alapból, meg áll dallamokból amik rá vannak pakolva egy alapra. na, most akkor melyik zene nem 3-4 akkordos? Árpával (Cyborn) amúgy pont azon filóztunk, hogy mit keresünk bent? Lehet hogy nem vagyunk annyira rossz zenekarok, de én személyszerint örülök neki hogy valamennyire nyilvánosságra kerülhet az, hogy torzító és kinyitja a száját az énekes, meg megmozdulunk, meg c# meg gitár meg élõzene. nekem bejön. nem gondolom hogy megnyerjük, mivel nálunk sokkal populárisabb zenekarok is vannak, ráadásul vannak tv sztárok is a mezõnyben akik mondhatjuk, ismerve hazánk tinilányait, inkább bepisiltetik a népet mint mi a raszta énekesünkkel meg velem a 130 kilós gitárossal. most lehet hogy unszimpatikus leszek, de azért én felmegyek arra a szinpadra, aztán játszom azoknak akiket érdekel a zene, érdekel a gitározás, érdekel a rockzene, érdekel az, hogy egy gitár jól szóljon, hogy úgy szóljon, hogy a hátadon feláll a szõr meg minden. Meg szerintem az összes döntõs nevében mondhatom és talán nem túlzás, de nem gondolnám tényleg hogy itt a magyar zene alja gyûlt volna össze. szerintem mindegyik zenekar a maga nemében nagyon tehetséges, nagyon ügyes, nagyon jók az énekesek, gitárosok dobosok, meg minden hangszeres, akit eddig nem soroltam fel (meg bármi, de mivel rockarc vagyok, fogalmam nincs mi micsoda. :D) köszönök mindent. én naív vidéki srác vagyok, nekem nagyváros budapest, gyermeki lelkesedéssel nézek elébe a dolognak és még annyit tennék hozzá, hogy gyõzzön a legjobb, gyõzzön az, aki a legtöbbet tudta megmozgatni annak az érdekében, hogy megnyerje ezt a versenyt. metál és lespaul mindenkinek. Sexy - Mind the Gap http://www.mindthegap.hu |
||
Anonymous | 2005. máj.. 27. 13:27 | 107 |
"Tehetségvadászat" Sziasztok! "Az igazi zene inspirál. Az igazi zene megnyugtat, vagy felpörget, de mindenképpen hat ránk. Az igazi zene nem csupán TRENDEKET, hanem KULTÚRÁKAT is teremthet." www.tehetségvadászat.hu Még mielõtt bármibe is belekezdenék, közlöm, hogy nem vagyok sértõdött, nem akarok fikázni és semmi bajom a bejutott zenekarokkal. Ezek a kérdések az Én kérdéseim, és nem savanyú a szõlõ! Nem a Metál zene mellett, és más zenék felett akarok "pálcáttörni". Számomra csak JÓ ZENE, és TEHETSÉGES zenészek léteznek, stílustól függetlenül! No már most. Tételezzük fel, hogy a T. Szakmai zsûri meghallgatta az összes beérkezõ anyagot. Tételezzük fel, hogy a 40 legjobb, tényleg a legjobb. Tételezzük fel, hogy a legjobb 8 is a legjobb. Kérdem én, mi alapján döntöttek? Tehetségetvadásztak? Vagy meg kellett felelni a trendeknek, a Média elvárásainak? A Szponzorok meghatározták, hogy kit-mit akarnak szponzorálni? Olyan számokat kerestek, amelyben 20 mp-nél nem hosszabb a gitárszóló, és 30 mp után megszólal a szájbarágós refrén? Olyan arcokat kerestek, hogy az elsõ sorban összepisiljék magukat a tini lányok? Mennyibe került volna a T. Szakmai zsûrinek, hogy mindenkinek küld egy e-mail-t? Vaze, nem kerültél be! Arról már álmodni sem merek, hogy megindokolja, hogy miért. Vagy féltek, hogy hülyeségeket írogatnak? Nem baj, hiszen abból is lehet tanulni! Elvégre SZAKMAI!!! Üdv. Dunca - OPUS ALTERA SOK SIKERT KÍVÁNOK A DÖNTÕSÖKNEK! Remélem, hogy megkapjátok az ígért díjakat. |
||