Janis Pub | 2012. márc.. 21. 10:05 | 88 |
Sziasztok zenekarok! Ez a reg a Janis Pub nevében lett létrehozva. Egy Karaoke és Music Pub vagyunk a Kálvin téren Budapesten. Részletes infok www.janispub.hu oldalon találhatóak a pubról. Folyamatosan keresünk zenekarokat havi program sorozatunkba. Több fajta együtt működési lehetőségre van mód akár hosszú távon is. Kérlek ha érdkel benneteket fellépési lehetőség keressetek meg minket és megbeszéljük a részleteket!!! Üdvözlettel Bánusz Zsolt Program Manager | ||
Mona | 2008. máj.. 14. 09:38 | 87 |
Na mivanitten kéremszépen? Mindenki kidőlt? Én szedek itt egyedül Béres cseppet? :) | ||
sea | 2008. ápr.. 30. 15:00 | 86 |
Megyünk Csömörre? A hely csak pár100m a HÉV-állomástól. Hogy vissza hogy jutunk, arról nem szól a fáma :) | ||
tiberio | 2008. ápr.. 28. 13:47 | 85 |
Szolgálati közlemény. A QUP hivatalos honlapja újraidnult, a vendégkönyv ismét használható!:) | ||
Mona | 2008. ápr.. 28. 10:04 | 84 |
Köszönöm a tegnapot!!! :D Annyira jó, hogy Coolturális 1esület lettünk... :D :D :D :P
Andi, láttam ám, hogy fotóztál!!! :) Majd megnézhetem a képeket? :) |
||
sea | 2008. ápr.. 26. 16:07 | 83 |
Jaj de gyönyörű a tudjátokmi.... | ||
tiberio | 2008. ápr.. 24. 12:52 | 82 |
QUP "sajtóközlemény"::))
A jelenlegi "zenekari menedzsment" nagy erőkkel dolgozik az új honlapon, valamint tárgyalásokat folytat nemzetközi turné lehetőségekről. Az angliai élményekről az április 27-i klub esten fogunk beszámolni szóban, képben és hangban. Ennek egyik legfőbb eleme lesz a HQFC által elkészített "egész estés" koncert/dokumentum/utifilm, amely remélhetőleg hitelesen fogja visszaadni a convention hangulatát és a magyar Queen "delegáció" élményeit. |
||
sea | 2008. ápr.. 24. 11:20 | 81 |
Apa, kezdődik...
Nem akartok lassan angliai képet is felrakni?! Vagy az csak egy jelentéktelen epizód a zenekar életében? :D |
||
Mona | 2008. ápr.. 22. 15:55 | 80 |
:) Semmi, semmi, pont az az, hogy nagyon tetszettek! Sőt, belépek a klubba második tagnak!!! :D :P ;)
Jaaaj, hát fizikailag is képtelenség lett volna, ha a drága Jeff-ed nem nézett volna ki jól.. :) Ha ennél jobban kinézett volna, kiesett volna.. :) GOD SAVE SOTO!!! :D :D :D :D :D |
||
moondream | 2008. ápr.. 21. 20:10 | 79 |
hhö, mijabaj a John Deacon fanclubbal???:P (kérdi az elnök, titkár és egyetlen tag egy személyben:DDDD)
sztem Jeff is nagyon jól néz ki...:DDDDDDD |
||