3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » BP-I ÉNEKEST KERESÜNK S.O.S !!!

Témakörök
Hirdetés
BP-I ÉNEKEST KERESÜNK S.O.S !!!
Katarzia 2008. okt.. 8.  15:30 12
Incubus tribute zenekar alapításához, 29 éves, gyakorlott, bp-i énekesnő, zenésztársakat keres! mail:vaklazac@gmail.com

southrebel 2008. szept.. 29.  22:28 11
Énekes/Gitáros komoly, megbízható embereket keres, akik mellesleg nem riadnak vissza ha vokálozni kell:)Játszottam már több zenekarban, főként Metallicát nyomtam, régit-újat egyaránt, de játszottam már egyetemi bulikon Chuck berry-t, Jailhouse rock-ot is:)
Szóval nyitott vagyok mindenre...
southrebel@freemail.hu vagy:
0620/3212271

Daemona 2008. szept.. 23.  16:19 10
Hell!
17 éves Bp.-i lány vagyok, és szeretnék zenekart alapítani, vagy már meglévő DARK-INDUSTRIAL-METAL, GOTH-ROCK zenekarhoz csatlakozni, mint ÉNEKES, Budapesten!Irányvonal kb Drugzone, Deathstars, Orgy, Manson, Flyleaf,Dr. Melancholia stb... 4 éve hangképzésre járok, előtte 5 évig zongoráztam, és már megfordultam két zenekarban. email: daemona91@gmail.com

hopeless 2008. aug.. 25.  14:18 9
25 éves képzett "félprofi" énekesnő keresi zenekarát!
6 éves korom óta zenélek, 16 éves korom óta énekelek!
Főleg dallamos rock vagy metál érdekel!!
Tudok küldeni demót/képet is.

violatamas 2008. júl.. 31.  20:35 8
Sziasztok! A bp-i Seditio zenekar énekesét keresi. Stílusunk: rock. Amiket épp játszunk: Steppenwolf, Kravitz, Aerosmith stb. Bővebb infoért írjatok. Fellépés már volt és lesz is. Nem kell megijedni, nem kell profinak lenni, mi sem vagyunk azok, de azért tudj énekelni. e-mail: seditio1@gmail.com

perfectparty 2008. júl.. 17.  18:07 7
ÉNEKEST KERESÜNK!

Ötödik éve folyamatosan működő, rendszeresen koncertező rendezvényzenekarunkba 25-30 év körüli képzett, rutinos férfi énekest keresünk!
További info: http://www.perfectparty.hu/enekes/

+36(20)527-0545

bazsiii 2008. júl.. 17.  17:35 6
Hy All!

Bp-i 14 éves srác vagyok...emo/punk stílusú zenekarba csatlakoznék mint énekes...gitárosként is próbálkoznékl...de nincs elektromos gitárom..így ezt csak akkor vállalnám ha a felszerelést biztosítani tudná vki...várom a válaszokat! e-mail: balyx@citromail.hu msn: bakkyx@citromail.hu

jokerfive 2008. júl.. 15.  16:29 5
JÓ ANGOL KIEJTÉSSEL, KARAKTERES ÉNEKHANGGAL FÉRFI FRONTEMBERÉT, ÉNEKESÉT KERESI A JOKERFIVE ZENEKAR!!
Kicsit MUSE szerű modern rock-ot játszó zenekar vagyunk, két gitár, dob, basszus, felállással. Saját dalaink meghallgathatóak a WWW.JOKERFIVE.COM weboldalon. Ha tetszik, és szeretnél egy zenekart a hátad mögött, szeretnél nálunk énekelni jelentkezz!
Ha van énekes demó anyagod, szívesen vesszük, de ha nincs, az sem baj!
Jelentkezni lehet az: info@jokerfive.com email címen és a 06-20-520-76-58 telefonszámon.

Daemona 2008. júl.. 3.  23:13 4
Hell!
17 éves Bp.-i lány vagyok, és szeretnék zenekart alapítani, vagy már meglévő DARK-INDUSTRIAL-METAL, GOTH-ROCK zenekarhoz csatlakozni, mint ÉNEKES!Irányvonal kb Drugzone, Deathstars, Orgy. 4 éve hangképzésre járok, előtte 5 évig zongoráztam, és már megfordultam két zenekarban . email: kitsiviki@gmail.hu tel: 0670/417-85-89

paranova 2008. júl.. 1.  15:21 3
PARANOVA ÉNEKEST KERES
Komoly hozzáállású, rugalmas, kreatív fiú énekest keresünk Budapesten működő zenekarba! Fontos, hogy ne csak énekes, hanem frontember is legyél egy személyben. Kérésre küldünk eddigi számokat e-mailben. Magyar szövegek lesznek, dalszerzői véna nem fontos. jelentkezni e-mailben lehet a rakenrol@gmail.com címen.
http://www.paranova.hu
http://www.myspace.com/paranova

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky