3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Zenekari fórumok » manikin faint zenekar fóruma

Témakörök
Hirdetés
Vissza a zenekar oldaláramanikin faint zenekar fóruma
rockopera 2009. márc.. 31.  18:19 29
Sziasztok!

Ha volna kedvetek egy rockoperához zenét szerezni,jelezzétek a válaszban és küldöm a szövegkönyvet,és persze minden más infót,ami érdekel Titeket a művel kapcsolatban..
email címem:r.rockopera@freemail.hu

üdv:Dénes

jamal 2005. máj.. 25.  19:18 28
mi a szándékot dijazzuk tudod így a felárat leszámitjuk de csak neked!
amugy mikor lesz kész a zenekarod? petiék mesélték hogy jól elincubusozgattok meg jam meg minden.... de bevállt már valamely próba tag? apropó peti: szerinted õ nézi a forumot? :)

Lain 2005. máj.. 25.  11:30 27
Jamal! Nem mondtad hogy dragabb lesz a demo! :) En a regi aron akarom megvenni! :))
Amugy gratula, jokat irtak rolatok!

jamal 2005. máj.. 24.  23:45 26
reviewz
az alábbi linken (az oldalunk disco részén) összegyüjtöttem jópár kritikát
mind a homegrown-ról mind a green-rõl - még lesznek elvileg de ez is jó adag olvasnivaló - aki váncsi : csekk! :

[link]

jam

jamal 2005. máj.. 13.  14:16 25
a homegrown seedless cd-nk nyerte a 'best demo 2004' címet
ugyhogy mostantól drágább :))

hogy mi ez a díj.... a hírek rovatba feltettem a kifejtést

mat 2005. ápr.. 12.  18:24 24
április 16-a Gyõr/Torock 22-e; Budapest/Kék Yuk -> concerto
Cdt még mindig lehet rendelni, és ezúton is szeretnénk megköszönni azoknak, akik igy postai úton vásároltak tõlünk. A cd ára még mindig egy ezres.
ja és most az új cdnk mellé jár az elözõ is(green is not your enemy)

mat 2005. márc.. 10.  21:46 23
!!!Nálam vannak a kész cdk és csak arra várnak hogy gazdáikra találjanak!!!Szép, és jo és igényes..Cd rendeléshez ezek valamelyikére írjatok: molnarpeter001@axelero.hu
jamal@invitel.hu

Lain 2005. márc.. 2.  10:59 22
Jo Jamal!

Pietroval mar beszeltem, es penteken nekem melo utan lenne franko, ugy 7 korul - remelem Mat-nek is jo, hogy akkor is mutogasson temakat - meg persze akkor szombaton barmikor.
Pietronak emlitettem hogy a boritotok franko lett, es mondta is hogy a tehetsegkutaton ki is emeltek - gratula hozza!
Tomi (POT dobos, akivel most nyomulunk) most beteg, szoval raerek, de jovo heten mar rendben lesz a gyermek, szoval majd egyeztetjuk a dolgokat!

pees

jamal 2005. márc.. 2.  07:41 21
ohaio lain!

egyészrõl egy teljesen új számot (majd a próbán megismered, omárnak nagyon bejött) másrészrõl valamit a már felvettek közül - elsõ körben valami homegrown-osra gondoltunk de az kézenfekvõbb lenne ha egy korábbi részben veled együtt írt szám kerülne elõ... hogy finomabb vagy durvább vonalról az majd még kiderül de személy szerint pl. a halflit jó megoldásnak tartanám - ha mégis homegrown téma lesz akkor stress contest avagy 34 xtra long leaves - honlapon ezek tölthetõk

pénteken neked mikortól meddig lenne jó a session?

Lain 2005. márc.. 1.  15:39 20
Mivel Pietro-nak igertem hogy egy Manikin Faint Tribute Band-et akarok inditani, ezert pont jo is hogy tanulok kicsit Faint-ul. Melyik az a szam amit nyomattok a tehetsegkutaton? Bar mire ide valasz jut, addigra mar tudni fogom ;)

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky