bazsiii | 2008. okt.. 3. 11:35 | 12 |
helo mindenki!
Alakuló Punk-alternatív punk-rock együttesbe keresnénk basszusgitárost és dobost! Budapesti próbahely!! Eddigi felállás: Ritmusgitáros: Barna Énekes: Én(Bazsi) Ha érdekel írj!! balyx@citromail.hu |
||
szaszeszka | 2008. okt.. 3. 09:06 | 11 |
ABBA TRIBUTE
Abba Tribute együttest szeretnék alapítani Győr és környékén, ehhez keresem zenészek jelentkezését, billentyűst+énekest, még egy énekesnőt. 1 Női énekes, szólógitáros, bassz.gitáros már van. A lényeg: szeresd az Abbát! cs.szabina@index.hu |
||
Musyc | 2008. okt.. 3. 08:08 | 10 |
Hello!
Alakuló banda keres ritmusgitárost, basszusgitárost és billentyűst. Stílus: pop-rock-punk, egyebek :) Érd, Budapest környékéről! Köszi! :) Ha érdekel, írj: franktyrell@gmail.com |
||
ricco4 | 2008. szept.. 29. 23:34 | 9 |
Sziasztok!
Én egy Hip-hop, rap bandába szeretnék emberkéket találni.Olyan emberek jelentkezését várnám, akik már jártasak a témában, és akikkel talán színesíthetnénk közös erővel a magyar underground palettáját!Akár csajok is jelentkezhetnek, amennyiben vállalnának némi szerepet(vocalozás).../ja s lehetőleg nyíregyháza és környékéről/E-mail címem:funkyboy8@freemail.hu Peace! |
||
ricco4 | 2008. szept.. 29. 23:25 | 8 |
... | ||
southrebel | 2008. szept.. 29. 22:25 | 7 |
Énekes/Gitáros komoly, megbízható embereket keres, akik mellesleg nem riadnak vissza ha vokálozni kell:)Játszottam már több zenekarban, főként Metallicát nyomtam, régit-újat egyaránt, de játszottam már egyetemi bulikon Chuck berry-t, Jailhouse rock-ot is:)
Szóval nyitott vagyok mindenre... southrebel@freemail.hu vagy: 0620/3212271 |
||
tandras1977 | 2008. szept.. 26. 13:25 | 6 |
: D | ||
Daemona | 2008. szept.. 23. 16:16 | 5 |
Hell!
17 éves Bp.-i lány vagyok, és szeretnék zenekart alapítani, vagy már meglévő DARK-INDUSTRIAL-METAL, GOTH-ROCK zenekarhoz csatlakozni, mint ÉNEKES, Budapesten!Irányvonal kb Drugzone, Deathstars, Orgy, Manson, Flyleaf,Dr. Melancholia stb... 4 éve hangképzésre járok, előtte 5 évig zongoráztam, és már megfordultam két zenekarban. email: daemona91@gmail.com |
||
Effeta | 2008. szept.. 22. 14:17 | 4 |
BASSZUSGITÁROST KERESÜNK BASSZUGITÁROST KERES FOLYAMATOSAN KONCERTEZŐ ZENEKAR. MŰFAJ: POP
- SAJÁT ZENÉT JÁTSZÓ, RÁDIÓS LISTÁKON SZEREPLŐ, FESZTIVÁLOKON RENDSZERESEN FELLÉPŐ CSAPAT - KREATÍV, MEGBÍZHATÓ ZENEI TUDÁSSAL RENDELKEZŐ BASSZUSGITÁROST KERESÜNK INFO@EFFETA.HU 06 20 44 30 341 |
||
tandras1977 | 2008. szept.. 18. 15:55 | 3 |
ZENEKAR TAGOKAT KERESEK!!! ** Dob, Bass, Gitár, Billentyű **
Kreatív, belevaló, SZOLÓGITÁROST keresek zenekar alapításhoz, egyedi, igényes és átütő dalok megvalósításához. Saját dal repertoárral rendelkezem (mint énekes), pozitív visszajelzésekkel :) További tagok jelentkezését is várom: BASSZGITÁR, DOB és BILLENTYŰS posztra. Stílus: (beat, rock, funky, jazz, pop, blues, alter stb) kivéve: metal és gépzene! FREEDOM !! :) tandras1977@yahoo.co.uk 06 20 39 75 308 |
||