standupnscream | 2011. jan.. 10. 20:40 | 178 |
![]() Elérhetőség: bulint0324@gmail.com |
||
Nocturnus | 2011. jan.. 7. 19:32 | 177 |
![]() Zenekart kereső szintetizátoros vagyok Vas megyéből. Keresem zenekarom hogy kamatoztathassam tudásom. Olyan zenekart keresek ami lehetőleg környékbeli (Vas megyei) Rock illetve Metál zenét játszik és nyitott a saját számokra. Csak feldolgozásokat játszó bandák nem érdekelnek. Komponáltam saját szerzeményeket, melyeket szívesen prezentálok az esetlegesen a hirdetésemre jelentkező zenekaroknak. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket akkor írjatok: gregson@citromail.hu vagy hívjatok:06705638870 Üdv! |
||
Szinapszis | 2011. jan.. 7. 11:36 | 176 |
![]() Biztos hangszertudással és teljes felszereléssel billentyűsként alapítanék zenekart/szállnék be projectbe budapesten. Ami elsősorban érdekelne: Eredeti, saját szerzeményekkel progresszív rockzene, fúziós zene, alternatív, esetleg élő Dnb csapat. Bármi érdekel, kivéve Ákost, a Metált, hörgést, feldolgozós zenekarok, haknik. további info emailben. korosztály nem számít, én húszas éveim közepén vagyok. |
||
zongora59 | 2010. dec.. 18. 17:25 | 175 |
![]() Tel.:36702730546 |
||
zongora59 | 2010. dec.. 7. 10:35 | 174 |
![]() Tel:+36702730546 |
||
Timeless Jazz Band | 2010. dec.. 5. 10:18 | 173 |
![]() Vokális Jazz és Latin standardokat játszó Bács-kiskun megyei együttes zongoristát keres. Fellépések, saját magánstúdió,hangosítás és próbateremmel rendelkezünk. Minden feltétel biztosított, de ez a zene nem a pénzről szól, anyagi gondjaid megoldását itt ne keresd, csak a Jazz szeretete vezéreljen. Életkor nem számit. Nagyon sok fellépés, koncert sajna pénz alig. Általában útiköltség vacsora pia stb.Mi ezt szeretetből csináljuk és magáért a zenéért. Amatőr zongoristák kíméljenek bennünket. Feltételek: kottaolvasás, a jazz harmónia világ teljes ismerete és jazz improvizációs készség. Elérhetőségünk: www.timelessjazzband.hu faboistvan@gmail.com |
||
metallik | 2010. dec.. 3. 10:09 | 172 |
![]() http://www.myspace.com/postumusmusic tel harmincas - 625-9191 mail: metallik kukuc freemail pont hu |
||
Daemona | 2010. dec.. 2. 22:57 | 171 |
![]() Most alakuló zenekar keresi 20-35 év közötti BILLENTYŰSÉT és/vagy SAMPLERESÉT! Goth-metál zenét játszanánk, amint lehet saját számokkal, egy pár pl: Lullacry: [link] Beautiful Sin: [link] Gitár, basszer, dob és ének már van. Fontos, hogy jól érezzük magunkat a próbákon, de azért elvárjuk a pontosságot és a komoly hozzáállást! :) Saját számok már készülőben, illetve tervezünk egy Christina Aguilera feldolgozást. A próbák PESTEN vannak, úgyhogy budapestiek, illetve Pest környékiek jelentkezését várjuk! E-mail: daemona91@gmail.com MSN: vi-ki@freemail.hu |
||
brigittamusic | 2010. nov.. 13. 17:25 | 170 |
![]() |
||
brigittamusic | 2010. nov.. 13. 17:24 | 169 |
![]() Stílusom slágeres, populáris, abszolút vegyes. Több évig zenekaroztam, vendéglátóztam, számos lemezen közreműködtem, most munkát keresek...mert színpad nélkül halott vagyok én is!!! Rólam bővebben: [link] (brigittamusic felhasználónév) Itt keress: bbrigitta@t-online.hu |
||