3423 zenekar 12355 letölthető zene
Zenekar profil
Műfaj:
ALTER
Stílus:
crappy punk rock
Város:
Debrecen
Web:
myspace.com/scoolphoto
Tagok:
Béky Patrik » ének, gitár
Baksa Márk » basszusgitár, vokál
Jurányi Szabolcs » szólógitár, vokál
Székely Dávid » dob
Blogbejegyzés

2009. augusztus 14. 19:08

Hogyan gyűjts nagylemezre...


Mivel Patrik meg Süti azt kérte írjak blogot, ezért nem lesz értelmes…na hát amúgy holnap kezdjük a stúdiót, úgyhogy szarrá izguljuk magunkat, egész nap playstationözünk meg gépezünk. Sőt, tegnap hatalmasat pókereztünk, előtte pedig bevetettük Magyarország legjövedelmezőbb kereseti lehetőségét az amatőr zenészek világában, az utcazenélést. Elég nehezen indult, mivel a csöves kinézetű pohárdobos és egyéb szaxofonos májsztrók minden sarkon ott nyomták, végül még is sikerült letelepednünk a Duna-sétányon.

Photobucket

Ott kedves Szab és Patrik hozzálátott a kalapoláshoz, és a jóképű Márk nélkül (az amúgy én vagyok) is sikerült megcsörögtetni a kalapot…persze volt aki jót mosolygott a kartonlapra kiírt „nagylemezre gyűjtünk” feliraton, de a végén egész jó hangulat lett, és hát volt olyan pillanat amikor többen voltak mint egy átlag koncerten…Egy jó óra után szedtük a sátorfánkat, átköltöztünk a Váci utcára, ami hemzsegett a turistáktól…felpattantunk egy bezárt bódé tetejére..és folytatódhatott az emberek boldogítása.

Photobucket

Na itt értünk a csúcsra…volt aki telefonálás közben megállt, és telefonját letéve hallgatott minket, volt aki ügyes mozdulattal méterekről sétálás közben célzott az immár kalap helyett gitártokra váltott pénzgyűjtő készülékbe…szerencsére sok olyan ember is volt aki több számot végighallgatva tapsolva és mosolyogva csodálta, ahogy Patrik minden erejét és izzadságát beleadva Szabival zúzta a rögtönzött „színpadon”…Este 11 körül következett be a fénypont, amikor egy arra járó legénybúcsús kancsapat tiszteletét tette nálunk…kicsit alkoholszagúak voltak, kicsit billegtek, de szerencsére a 200Ft-ost összekeverték az ezressel, így boldogítva minket. Persze az elmaradhatatlan kellék, a Jageres kulacs a nyakukban lógott…és hát nem sajnálták Patrik hangját ápolgatni vele…cserébe írt nekik egy gyönyörű 4 soros, amolyan „felkészítelek a házas életre” számot…aztán már esteledett, meg ugye várt otthon a playstation verekedős játéka, így hazaindultunk, miután annyit kerestünk amennyit koncerteken se szoktunk…
Hogy mi ebből a tanulság? Az, hogy legyen nálad burger kinges blokk, mert ha sok sört iszol utcazenéléskor, sokszor kell a pisoir-t látogatnod!

Photobucket

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

Blogbejegyzések
  • 2009. augusztus 14.
    Hogyan gyűjts nagylemezre...
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky