3423 zespół 12355 MP3 ściągać
alapértelmezett kép
Przedstawienie
A viative 2006-ban alakult egy névváltás eredményeképp, a stílust pedig nevezzük pszichedelikus rocknak. A felállás megegyezik az elődzenekaréval, a Relikviával, mely 2000 óta működött; ám zenei ízlésünk folyamatos tágulásának és mindenféle belső indíttatásnak köszönhetően végül úgy döntöttünk, hogy lezárjuk ezt a több, mint hatéves korszakot. Így jött létre a viative, a nyitottság, kísérletezés, és zenei szabadság jegyében.

Valójában persze mindig is kerestük a továbblépés lehetőségét, a relikviás idők dark-gothic metal címkéiből az évek során mindhárom fokozatosan eltűnt, és a filozofikus szövegeket is felváltotta a ”kevesebb több” elve. „Ha üzenetet akarsz küldeni, fordulj a postához” – mondta David Lynch, mi pedig egyetértünk vele. A viative számára a zene önmagáért van, célunk pedig egy olyan hangulatfolyam létrehozása, amelyben a csendesebb gitártémák, intenzívebb részek és elektronikus zajok a maguk természetességében folynak át egymásba.

A behatárolhatóság érdekében néhány stílus, melyből megpróbáljuk kikeverni saját elegyünket: rock, posztrock, ambient, folk, trip-hop, dub, noise, és így tovább, igazából bármi befolyásolhat minket. Az előre kitervelt koncepció nem a mi műfajunk, inkább hagyjuk, hogy a dalok – jammelések során – spontán módon megírják magukat. Fellépéseinken kivetítőt is használunk, mellyel növelni igyekszünk koncertjeink audiovizuális élményét.

Jelenleg épp deepdive című bemutatkozó dupla albumunkon dolgozunk. Míg az első cd magát az albumot fogja rejteni, a másodikon már az elektronikáé lesz a főszerep: barátaink segítségével ízekre szedjük és önmagukból kifordítjuk az új viative dalokat.
 
Ostatni aktualizacja: Koncert data
Nie koncert data dostępny!
Profil z zespół
Type: zenekari oldal
Rodzaj: POP
Styl: Rock
Zakładać data: 2000
Fans: 1 osoba
Wizyta: 4982
Miasto: Nyíregyháza
Głosować: 0
Web:
Członek: Barnicskó Valéria » ének
Beregszászi Zoltán » gitár, vokál
Biri Gábor » dob
Fodor Attila » basszusgitár
Kerekréti Szabolcs » gitár
A zenekar szerkesztői: viative
głosować
Favorited
virus666
Zespół Forum
rockopera 2009. márc.. 7.  15:52 1
Sziasztok! Ha volna kedvetek egy rockoperához zenét szerezni,jelezzétek a válaszban és küldöm a szövegkönyvet,és persze minden más infót,ami érdekel Titeket a művel kapcsolatban.. üdv:Dénes
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky