3427 zenekar 12457 letölthető zene
alapértelmezett kép
Bemutatkozás
Az együttes 2005. januárjában alakult. Tibi /ének/, Lacika/basszusgitár/, Bandesz/gitár/, Zsolti/gitár/, Andris/dob/. 4 tag az énekest Tibit leszámítva már korábban is együtt zenélt, ám dalaikat ekkor még a metal nyers ereje és egyfajta természetes kiforratlanság jellemezte.
A 2005-ös év első napjaiban a srácok nagy lépésre szánták el magukat, szakítottak az eddigi zenei irányzattal amit eddig képviseltek és valami merőben mást, új és izgalmas muzsikát hoztak létre. Ekkor került a képbe Tibi akivel a közös munkát már január végén el is kezdték.
Az alapvető zenei arculatváltás mellett, mint például a dalokat atmoszférikusabbá varázsló elektronikus betétek: billentyűsök, vonós betétek, hip-hop, break beat, drum & bass groove-ok alkalmazása és a gitárdallamok előtérbe helyezésének ellenére a zene intenzitása mit sem változott. A kemény meló hamarosan meghozta a gyümölcsét, mert a banda mára már egy húzós 40 perces koncertműsort és egy 3 számos demot tudhat magáénak amit Organic Bodies Bionic Mind címre kereszteltek el.
A zenekar 2006 februárjában 2. helyen végzett a Wan2 tehetségkutatóján, valamint megnyerte a legjobb zenekar különdíjat!
 
Hírek

2006. február 16. 17:49

Organic Bodies Bionic Mind

A bemutatkozó EP letölthető a http://angeldust.atw.hu/ valamint a http://www.diaksziget.com/angeldust címekről!! Tovább

Utoljára frissítve: Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Metal
Alapítva: 2005
Rajongók: 0 fő
Megtekintve: 6929
Város: Kecskemét
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Bodor László » basszusgitár
Kun Tibor » ének
Nyitray András » dob
Szepesi Zsolt » gitár
Vass András » gitár
A zenekar szerkesztői: burney
Rajongók
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky