3427 zenekar 12457 letölthető zene

Hangmás zenekar

alapértelmezett kép
Bemutatkozás
2000-ben alakultunk egy elhagyatott, sötét és levegőtlen pincében...

Azt nem hiszem, hogy a saját szórakoztatásunkra kezdtünk el játszani. Magunkra záratni egy súlyos vasajtót, teret engedni a klausztofóbiának, az oxigénhiánynak, az émelygésnek a puszta szórakozásért? Elég bizarrul hangzik.

A zenekarunk többi tagjának még soha nem tettem fel a kérdést, hogy miért kezdtük el, de ha nekem válaszolnom kellene erre a kérdésre, talán azt mondanám, hogy számomra ez az egész, a zene, öngyógyítás. Olyan, mint amikor a lefagyott gépnek lenyomnak egy CTRL+ALT+DEL-t. Újraindítás.

A mi zenénk kezdettől fogva egy kísérlet, így minden jöhet, de ugyanúgy minden mehet is. Az egyik oldalon ott vannak az új zenei megoldások és eszközök, az állandó és mániákus innováció, a másik oldalon viszont ott hever az a több száz kiselejtezett ötlet, amiből végül nem lett semmi.

Ami a műfajunkat illeti, ez az a kérdés, amire soha nem tudunk válaszolni. A hivatalos álláspontunk szerint a 70-es 80-as évek new wave-je inspirált minket, de valahol a mai elektronikus underground zenék is hatnak ránk.

2001 óta játszunk nyilvánosan. Főleg a budapesti underground klubokban, de megfordultunk már Magyarország különböző kisebb városaiban is.
 
Utoljára frissítve: Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus: Rock
Alapítva: 2000
Rajongók: 3 fő
Megtekintve: 8751
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Kabai Gergely » Basszusgitár
Minda Endre » Ének
Molnár Kata » Szinti, effektek
Pogár László » Gitár
Török Gergely » Dobok
A zenekar szerkesztői: hangmas
Rajongók
Butcher chino81
Hozzászólások
Janis Pub 2012. márc.. 26.  09:34 1
Sziasztok zenekarok! Ez a reg a Janis Pub nevében lett létrehozva. Egy Karaoke és Music Pub vagyunk a Kálvin téren Budapesten. Részletes infok www.janispub.hu oldalon találhatóak a pubról....
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky