3423 zenekar 12355 letölthető zene

Standby Gravity

2011
Bemutatkozás
A Standby Gravity egy pörgős dallamos punk-rock zenekar Miskolc városából.

2009. - A kezdetek.
A csapatot 2008 októberében az akkor már feloszlott Noisefactor99 zenekar alapító tagjai Csege Gábor, Roskó Dávid és Sebő Ádám hozta össze.
Később, 2009 márciusában csatlakozott Oláh Dávid, hogy színesebb zenét játszhassanak és, hogy Gábor jobban koncentrálhasson az éneklésre. Novemberben a zenekar második helyezést ért el a megyei tehetségkutatón mindenki legnagyobb meglepetésére mivel az egyetlen punk zenekar volt az indulók közt és senki sem számított ilyen jó eredményre.

2010.
A zenekar egy éves fennállását és 20. koncertét ünnepelte meg februárban egy igazán emlékeztess koncerttel a factory arénában. Ez volt a második nagy mérföldkő a zenekar történetében a tehetségkutató után.
Nem sokkal később jött a harmadik ilyen mérföldkő mely talán minden zenekar történetében legfontosabb esemény: az első nagylemez elkészítése.
Áprilisra kész is lett az "Amit kérsz" címet viselő debütáló lemez, és ingyen letölthető formában kiadták. Megtalálható rajta az eddig készült 9 Standby Gravity szám és egy bónusz track. De nincs megállás: a zenekar folyamatosan dolgozik a következő dalokon, és tervbe vették a videoklip forgatását is...


2011. első fele
A beígért videóklip munkálatai februárban elkezdődtek, majd el is készült májusra. A klipet a frissen alakult Mihaszna Film készítette a zenekarnak. Viszont nem csak a videóklip hanem az új kislemez felvételei is megindultak márciusban amit Botlik Mátyás a The Grenma zenekar dobosa kevert és vett fel a saját stúdiójukban. A lemez megjelent május 12-én ingyen letölthető formátumban. Jövőbeli tervek között szerepel a lemez fizikai formában való kiadása, és egy lemezbemutató turné a nyárra.  
Hírek

2011. május 16. 20:11

Új kislemez, és videoklip!

Elkészítettük első videoklipünket amit youtube csatornánkon vagy a MyMusic profilunkon keresztül bárki megnézhet! http://www.youtube.com/watch?v=47ENuz-KHHM
Továbbá megjelent 6 db számot tartalmazó Kár minden szó című kislemezünk, ami letölthető a weblapunkról, illetve innen a MyMusic-ról... Tovább

Utoljára frissítve: 2011-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Punk-Rock, Melodycore
Alapítva: 2008
Rajongók: 1 fő
Megtekintve: 4599
Város: Miskolc
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Csege Gábor » Ének / Gitár
Roskó Dávid » Basszusgitár / Vokál
Oláh Dávid » Gitár / Vokál
Sebő Ádám » Dobok
A zenekar szerkesztői: Alucat
Rajongók
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky