3423 zenekar 12355 letölthető zene

Classic Beat Band

Classic Beat Band
Bemutatkozás
A CLASSIC BEAT BAND együttes 2006. január 7-én alakult.
A kezdeti tagcserék után a jelenlegi felállás: ének Deák Hajnalka, billentyűk, ének Fazakas Zoltán, dob, ének Jakab László begin_of_the_skype_highlighting     end_of_the_skype_highlighting, basszusgitár, ének Kubicsek Sándor és gitár Beck Miklós.
Tagjaink a 60-as 70-es és 80’as években aktív és ismert együttesekben zenéltek. A műsorunk gerincét a ma már klasszikusnak számító beat, rock és rock'n'roll számok képezik, ezért repertoárunkban a magyar dalok mellett elsősorban a korabeli nagy világsztárok „oldies” számait játsszuk.
Csak néhány név az előadók táborából: Beatles, Bill Haley, Ricky Nelson, Rolling Stones, Neil Sedeka, Fats Domino, Roy Orbison, Creedence Clearwater Revival, Carlene Carter, Olivia Newton-John, Christie, Connie Francis, Little Eva, Animals, Mike Oldfield, Eddie Cohran, Illés, Omega, Pannónia, Metró stb.
Zenei kínálatunk alkalmas arra, hogy minden korosztályt szórakoztassunk..
A repertoárunk kb. 200 számból áll, amiből néhány szám meghallgatható és letölthető a honlapunkról.
2009. június 12-én „Nevada emlékzenekar” néven részt vettünk a Beat Randevú rendezvényen, melyről készült összeállításunk eredeti hanggal megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=nPSCdh23b8g
Célunk nem csak a számok eljátszása, hanem az is, hogy felidézzük a zene hangulatát és bemutassuk esetleges mondanivalóját is.
 
Utoljára frissítve: 2010-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus: Beat, rock, pop
Alapítva: 2006
Rajongók: 0 fő
Megtekintve: 2568
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok:
A zenekar szerkesztői: Beat Randevú
Rajongók
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky