3427 zenekar 12457 letölthető zene

MET Projekt

Metprojekt
Bemutatkozás
Miért MET?

Két okból: Egyrészt azért, mert a Maxi & Enioth Távduett baromi hosszú, másrészt pedig így jól rímel a "We haven't met (yet)". Ami azóta egyébként már nem igaz, mert találkoztunk.

Távduettünk talán nem egyedülálló, de mindenképpen különleges zenei vállalkozás. Első közös produkciónkat úgy készítettük el, hogy személyesen nem ismertük egymást, az első találkozásra csak jóval később került sor. Minden egyeztetés e-mailen zajlott. Ezek után mondja még valaki, hogy az Internet elidegenít?! :o)

A technikai háttér igen ...khhrm... kezdetleges, de ennek ellenére reméljük, sikerült hallgatható minőséget produkáljunk.

Végül, de nem utolsó sorban álljon itt egy köszönetnyilvánítás (vagy reklám?): Ez a produkció nem jöhetett volna létre a Muszty-Dobay gitáros fórum illetve a házigazdák szakmai segítsége nélkül.

 
Albumok
Hírek

2010. május 13. 10:47

...és ismét tavasz

Ahogy esténként egyre tovább van világos, és egyre kellemesebb az idő, úgy merészkedünk ki mi is a szabadba a szokásos "uccazenélésre" (na jó, nevezzük inkább nyilvános próbának). Egyelőre még nincs rendszeres időpontunk, no meg kissé le kell porolni gitárt, hangszálakat, stb., de amint ez meglesz,... Tovább

Utoljára frissítve: 2010-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: TÖBBI
Stílus: Feldolgozás/akusztikus
Alapítva: 2008
Rajongók: 4 fő
Megtekintve: 5478
Város: Budapest
Szavazat: 0
Tagok: Enioth » gitár, ének
Maxi » ének
A zenekar szerkesztői: metprojekt
enioth
Rajongók
Hozzászólások
Janis Pub 2012. márc.. 26.  09:17 1
Kényes Foltok Koncert ÚJRA a Janis Pub színpadán. Két hónap után ismét ellátogat hozzánk a Rock Banda. Sokan még emlékeznek a legutóbbi fergeteges telt házas bulira úgyhogy garantált a parti...
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky