3427 zenekar 12457 letölthető zene
albumcover2007
Bemutatkozás
2006-decemberében megalakult a kézdivásárhelyi 2Gether ami annyit jelent,hogy "együtt".Az alapitótagok Simon Koppány-István,müvésznevén Koppány07 és Barthó Szilveszter,müvésznevén DodiX ,akik legelőször ketten alakítottak együttest Dj 2Gether néven 2005 szeptemberében.
De igazából nem erre vágytak és elkezdték keresni az énekesüket,majd egy év keresés után megtalálták Orbán Szabolcs vagyis Szaffy személyében aki a Reflex együttes egyik énekese volt.Ebben az évben készült el az első daluk is.
2007-Az együttes folyamatos erőbedobással dolgozott és igy 2007 tavaszán megjelent az első nagylemez 12 saját dallal.Ugyanabban az évben több helyen is koncerteztek Erdélyben mivelhogy hamar befészkelődtek a discozene kedvelők körébe dance müfajú zenéjükkel.
2008-A siker folytatódik, több koncertszervező is felfigyel az igencsak ritmusos 2Gether produkciora és igy már ebben az évben sokkal több helyen voltak láthatók Erdély szinten. Több külföldi és belföldi Dj közremüködésével megjelent második lemezük mely ezuttal egy maxilemez ugyancsak Velem legyél cimmel. Ez év végén két maxisingle is készült a 2Gether studióban, Egy könnycsepp és Ének az élet cimmel, melyek remixelésén több mint 6 dj(disc joke) is dolgozik.
2009-A tervek szerint ebben az évben lesz látható a várva várt videoklipp és megjelenik várhatólag két maxilemez is.  
Utoljára frissítve: 2009-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus: Italo-Dance
Alapítva: 2006
Rajongók: 0 fő
Megtekintve: 1466
Város: Kezdivasarhely
Szavazat: 0
Web:
Tagok:
A zenekar szerkesztői: 2Gether
Rajongók
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky