3429 zenekar 12481 letölthető zene

Intrinsic Wave

A belső hullám
Bemutatkozás
Üdvözöllek Látogatóm!

Halmos Gábor vagyok, amatőr gitáros, de gyakorlatilag minden nagyon érdekel ami hangszerként használható. Másik zenei profilom az Indicta nevezetű zenekar, amit kedves barátommal Szakossal eszeltünk ki még réges-régen. (a Mymusic-on meghallgathatod) Elektronikus zenével 1 éve foglalkozok. Amikor éppen nem tanulok vagy lógok a barátaimmal és a kertben a füvet is lenyírtam, a notebookom előtt lazulok és zenét kreálok a számítógépem, a hangkártyám és a midi-billentyűzetem által alkotott trióval (persze néha a gitárok is előkerülnek). Így alkottam számaimat csendesen elmerülve, magányomban, a gép és az ember szimbiózisában megszólaló virtuális hangszerek nyomán. Valami nyugtató, kellemes érzelmeket kiváltó hanghullámokat szerettem volna kreálni. Éppen ez ihlette az "Intrinsic Wave" nevet is, ami "belső hullámot" jelent. Valami interferencia az érzelmekkel, agyunk elektromos tevékenysége és a processzor áramkörei között.
Sokat kell még fejlődnöm, néha ledöbbenek egyes előadók hallatán, hogy mire képes az elektromos szintézis - úgyhogy figyelem!
Így hát, Kedves Földim.
Kellemes időtöltést kívánok a profilomon! - és nézz vissza gyakran, mert új zenei gondolataim gyakran megosztom majd veled.  
Albumok
Hírek

2008. augusztus 13. 0:24

IW-Transistor

Sziasztok!
A Transistor eléggé experimental stílusúra sikeredett.
Számomra is szokatlan a stílus és szó szerint csak egy kísérlet eredménye, ez a néha elég szokatlan hangokat/hangzásokat rejtő darab.
Remélem azért lesztek páran akik nem vetnek meg érte és meglátják a szépséget vagy... Tovább

Utoljára frissítve: 2008-11-16Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: ELEKTRO
Stílus: Electroacustic, Ambient
Alapítva: 2008
Rajongók: 3 fő
Megtekintve: 3356
Város: Gyula
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Halmos Gábor » All in one
A zenekar szerkesztői: Evedly
Rajongók
Butcher rename
Hozzászólások
noemi_gutman 2009. dec. 30.  00:27 1
Kellemes és nyugtató. De mindez annak köszönhető, hogy tehetséges vagy. Nagyon magával ragadnak a dalaid, minden elismerésem. (Csak azért regisztráltam, hogy tudjak szavazni :) .)
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky