3423 zenekar 12355 letölthető zene

Isten Háta Mögött

promo 2006
Bemutatkozás
Isten Háta Mögött


Ugyebár megjött 99 nyara, hogy megalakuljon a banda, Csabival és Palival, mint alapító arcokkal. Aztán meg persze közbejött a mosógép-szál, és Lacika, aki egy 15 éves hosszú hajú rocker volt és csendben. És arra a kérdésre, hogy játszik-e valami hangszeren, õ a ’dob’ szót mondta. Ilyen egyszerû, csak mindig kérdezni kell. Persze Pali régebben a Fang nevû fisifosiságban játszott együtt az Istivel, aki ott még gitáros szerepet töltött be, annak ellenére, hogy az ihm-ben már basszerozik. Õ egyébként a már két hónapos bandához csatlakozott, és nagy hirtelenjében le is nyomták az elsõ koncertjüket a Convoy-jal Jászalsószentgyörgy egyik kocsmájában.
Azóta igaziból semmi különös nem történt velük az elmúlt 4 évben, koncertek sora, demózgatás, szakítások, esküvõk, 3d-grafika, Liszt Ferenc, Esztergom, miskolci albérlet, ilyenek.
Azt a zenekar szégyelli bevallani, hogy 2003 nyarán kezdték el felvenni elsõ albumukat, és ezzel õszre végeztek is, ennek ellenére 2004 januárjában még mindig nemvolt kézbe vehetõ a lemez, mely "Rosenkreutz kémiai menyegzõje" névre hallgat. Persze ha ezt úgy-ahogy metafizikailag nézzük, ebben is láthatjuk megnyilvánulni a zenekar ars poeticáját, miszerint: "majd", és ez be is jött, azaz most "már".
2005 oszen megjelent masodik albumunk is, melyrol kritikakat a "cikkek" rovatban olvashattok. Ja a cime "A szokasos hatborzongato kora reggeli orditas" Koszonjuk.

A koncertre járók biztos felfigyeltek azért arra, hogy basszusgitáros poszton ideiglenes változás állt be immaron masodszor, miszerint Isti fél évre Amerikába költözött 2003-ban, illetve Irországba az idén 2006-ban.... ezért a zenekar története szempontjából, mint jelenkor, igazán fontos és pozitív szerepet tölt be Egyedi Peti, aki az exAnnabarbiból ill. Oriásbol érkezett. Sokat köszönhetünk neki, és köszönünk is.

Szeret a zenekar mindahány arcot a közelében!


 
Hírek

2006. február 28. 12:08

HMA 2005 - 6 kategória/5 jelölés/3 díj

Idén első alkalommal bonyolították le Hungarian Metal Awards szavazást, ahol a tavalyi év legjobb teljesítményeit díjazták a magyar internetes rockzenei sajtó szerkesztőségei. A tizenhárom webzine-ből álló zsűri az alábbi kategóriákban adta le szavazatait; 2005 legjobb albuma... Tovább

Utoljára frissítve: Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Metal
Alapítva: 1999
Rajongók: 14 fő
Megtekintve: 8813
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Hal » Basszus
Hering » Ének/Gitár
Hiúz » Dob
Homár » Gitár
A zenekar szerkesztői: istenhatamogott
Rajongók
chino81 hangsuly husmagnes mgery90 Ria... rocksolya SirSultan69 TellVilmos virus666 von jebow Zsooo
Hozzászólások
Brusher 2011. márc.. 30.  17:39 5
Üdv.
Honlapomon közzéteszek koncert és turné dátumokat, bandák bemutatkozásait, zenét és videót.
Ha érdekel katt a profilomra a webcímért.
További sok sikert, csáó.
   
Nagy Gaby 2010. szept.. 15.  18:19 4
FELLÉPÉSI LEHETŐSÉG ZENEKAROKNAK! SZIASZTOK! KONCERTKÉPES ZENEKAROKAT KERESÜNK RENDSZERES FELLÉPÉSEKHEZ, VENDÉGZENEKARKÉNT. ( GÁZSI NÉLKÜL) ÉRDEKLŐDÉS: NAGY LÁSZLÓ 20/352-94-94 E-MAIL:...
   
ZieGee Rádió 2010. máj.. 31.  11:17 3
Hello! Ha szeretnétek viszont hallani a számaitokat 0Ft-ért egy online rockrádióban, a rádió reklámjáért cserébe jelezzétek!
e-mail: ziegeeradio@windowslive.com
Jelige: Non-Profit-A zene mindenkié
   
marino 2008. dec.. 19.  18:23 2
Hola Denes Vagyok Istvan es Spanyolorszagban elek. GYermek korom ota utom a bort de basszus. es zongora is megyeget, Most eleg sok szabad idom van es azt hiszem erdekel a tortenet. Nem sok kerdesem...
   
rockopera 2008. dec.. 18.  19:39 1
Sziasztok! Ha volna kedvetek egy metal operához zenét szerezni,jelezzétek a válaszban és küldöm a szövegkönyvet,és persze minden más infót,ami érdekel Titeket a művel kapcsolatban.. cimem:...
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky