3423 banda 12355 MP3 zavádzanie údajov
Predstavenie
A CrabJam zenekar Tatabányán alakult 2006 tavaszán, alapító tagok: Pető Szabolcs énekes, Szuszai Tamás (Szusz) és Elek Soma gitárosok, Jusztin Marcell (Márton) basszer és Barcs Bence (BB) dobos. Néhány koncert után Soma kivált a bandából, sokáig kvartettként működtünk tovább, így kezdtük el felvenni 2007 tavaszán első demónkat próbatermi körülmények között, de csak a Benned ég nóta készült el, ami sokáig megtalálható volt a myspace-ünkön. 2008 tavaszán bővült a felállás, előbb Rétvári Balázs érkezett gitáros posztra, majd csatlakozott Lengyel Viktória énekesnő is. Ez a felállás három koncertet ért meg, majd nyáron személyes problémák miatt feloszlott az együttes.
2009 tavaszának végén három ős-Rák, Szusz, Márton és BB újjáalakította a bandát, és augusztusban elkészült az új (remélhetőleg szilárdnak bizonyuló) felállás első hanganyaga, a Benned ég című szám angol és magyar felvétele (angolul: Burning For You), mely felváltotta a myspace-en a halványabb hangzású, két évvel ezelőtti demóverziót.
A nótát feljátszó felállás:
Hartmann Zoltán énekes
Szuszai Tamás gitáros
Jusztin Marcell basszer
BB dobos


Ezután sajnos másfél év csend következett a zenekar történetében, de Szusz és BB sosem adták fel a bandát, és 2011 tavaszán a zenekarba került Szuszai Péter, hogy a másik gitárt kezelésbe vegye. Jelenleg énekest és basszert keresünk, hogy tovább haladhassunk a megkezdett úton.

 
Nedávny aktualizácia: 2011-12-31Koncert dátum
Nie koncert dátum dostupný
Profil banda
Type: zenekari oldal
žáner: HEAVY
štýl: Modern, dögös, rock/metal
Odlievať dátum: 2006
Fans: 1 človek
Návšteva: 2166
Mestský : Budapest
Volič: 0
Web:
člen: Szuszai Tamás » Gitár, vokál
Szuszai Péter » Gitár
BB » Dob
A zenekar szerkesztői: CrabJamBB
Favorited
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky