3428 zenekar 12453 letölthető zene

WANDERING SHEEP

Wandering Sheep
Bemutatkozás
Történet

2008 nyarán Sipos József úgy gondolta a korábbi évek kudarcai után újra zenekart alapít. Először öccsét Sipos Istvánt győzte meg arról, hogy vegye ismét kézbe a dobverőket, majd basszusgitáros után nézett. Mivel szinte lehetetlennek érezte, hogy basszusgitárost találjon, úgy gondolta ő maga leteszi a gitárt, és basszusgitárt ragad. A gitáros posztjára Teveli Róbertet -gyerekkori ismerősét- kérte fel, aki a Forever Winter zenekar alapító tagja és dalszerzője volt, de onnan 2005 végén kilépett, és tulajdonképpen nem is állt szándékában ismételten zenekarosdit játszani. Sipos József némi unszolására aztán mégis igent mondott.

Így hárman 2008 őszén sort kerítettek az első próbára, és saját nóták írásába kezdtek. Hamar kiderült, hogy a zenéjükhöz kevés lesz az egy gitár, így gitáros után néztek. Így akadtak össze Gelencsér Róberttel.

Hosszas sikertelen énekes keresgélés után 2009 tavaszán Sipos József -némi unszolásra- mikrofon elé állt, és azóta teljes a zenekar. A Wandering Sheep nevet első koncert előtt (2009. augusztus 1.) vette fel a zenekar.

2010 végére sikerült összehozni az első 10 nótás demót, amelyet próbatermükben játszottak fel, saját maguk rögzítették és keverték, ezért talán kicsit gyengébb a minősége, mint a stúdióban felvett anyagoknak. A demó a zenék menüpont alatt mindenki számára INGYEN letölthető!!!  
Utoljára frissítve: 2012-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Dallamos HEAVY METAL
Alapítva: 2009
Rajongók: 0 fő
Megtekintve: 2516
Város: Kaposvár
Szavazat: 0
Web:
wanderingsheep.fw.hu
Tagok: Teveli Róbert » Gitár
Gelencsér Róbert » Gitár
Sipos István » Dobok
Sipos József » Basszusgitár/Ének
A zenekar szerkesztői: sipi1102
Rajongók
Hozzászólások
Brusher 2011. márc.. 30.  17:40 1
Üdv.
Honlapomon közzéteszek koncert és turné dátumokat, bandák bemutatkozásait, zenét és videót.
Ha érdekel katt a profilomra a webcímért.
További sok sikert, csáó.
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky