3430 zenekar 12463 letölthető zene

The Ministers!

alapértelmezett kép
Bemutatkozás
A The Ministers! zenekar 2004-ben alakult, akkor még a Freshfabrik-ban gitározó Koncz Mátyás illetve a Lost Inteniton-ban éneklő spanyol származású Vincze Andres szerencsés egymásratalálásával. Akit pár héten belül követett Barabás Nándi aki ugyancsak a Lost Intentionban zenélt (+Pantera tribute,Everwood) és Birizdó Zsolt aki régen és most is a Faceman zenekar basserre, de egy ideje már „ Miniszter” is és emellett rendkívül jó arc…
A cél saját hangvételű rockzenét játszani ..ahogy mi gondoljuk. Evvel túl is volt a csapat a kötelező kezdeti lépéseken, és elkezdődhetett az érdemi munka. Mivel minden tag túl van már többszáz koncerten ilyen-olyan formációkba, és a 25 éves átlagéletkor ellenére mindenki már több mint 10-éve zenél, ezért sikerült a mellékelt Demo-t is saját magunknak felvenni.
Mindeközben az alapításkor még meglévő egyéb bandák vagy feloszlottak vagy nélkülünk újjáalakultak, (kivéve a Faceman-t) így az egyre letisztultabb helyzetben már olyan háttérmunkák elkészítésénél tartunk mint a honlap, fotók, marchendise, stb..
Mostanra túl vagyunk pár klubkoncerten, ahol is az „elődzenekarok” működése miatt is számítottunk az érdeklődésre, és a „megérdemelt” sikert szerencsére ez a formáció is megkapta :)!
Közben a Demo-nk alapján beválogatódtunk a Zöld Pardon /Rádió Café tehetségkutató fesztivál legjobb 15 zenekara közé, így lehetőségünk lett pár hónapos működés után önálló péntek esti koncertet adni a ZP-ben.
+ kiegészültünk még egy gitárossal, aki ugyancsak a Lost Intentionból érkezett és Horváth Áron-nak hívják.
Már vele együtt sikerült elhoznunk a Wan2 fesztivál, teh.kutatójáról az egyik legértékesebb díjat, ami egy újabb teh. kutató fellépés az Ausztriai ABC döntőjén.
 
Hírek

2008. augusztus 22. 14:13

Énekes kerestetik!

Zenekarunknak és Andresnek közvetlen a lemezmegjelenés előtt szétváltak útjai. A stúdiófelvételek után vagyunk, ezért most egy komplett kész lemezhez keresünk énekest aki megírja az új énekdallamot és szöveget. Tudjuk nem lesz könnyű feladat, de korántsem szempont, hogy hasonlítson az eddig hallott... Tovább

Utoljára frissítve: 2010-06-24Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: HEAVY
Stílus: Metal
Alapítva: 2004
Rajongók: 3 fő
Megtekintve: 4130
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Barabás Nándi » dob
Bihari Zsolt » sampler
Birizdó Zsolt » bass
Horváth Áron » gitár
Koncz Mátyás » gitár
A zenekar szerkesztői: konczmatyi
Rajongók
Schwarzi virus666
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky