3428 zenekar 12455 letölthető zene

The Hated Tomorrow

alapértelmezett kép
Bemutatkozás
The Hated Tomorrow: Az együttes alakulását egy másik együttes felbomlása okozta. A Table Canson zenekar feloszlása. 2005 Augusztusában közös megegyezésre a feloszlott, sokak bánatára. Blaise, nem törödött bele sajnálkozásba és rá egy hétre megalakította a The Hated Tomorrow-t. Funky azonnal beleegyett a zenekat megalakításába, ahogy sid is örömmel tette azt. A dobos nem volt kérdéses, a Table Canson ex-dobosa, Browna azonnal vállalta be a zenekart. A zenei stílusunk is változott, miután mind a négyünk zenei szerete 1 pontban metszi egymást. Blaise az emo-skate-punk-indie és a klasszikus zenét kedveli, Sid, a brit pop-rock, light-punk stílust képviseli, funky az aki minden zenét szeret és elis játszik (kivételekkel persze, vegyük tisztelt Fekete Pákót), barna pedig a 80-as és 90-es évek rockütemeit passzoltaltja a zenénkbe. Ezért mi egy új fajta zene stílust akarunk létrehozni és dolgozunk rajta. Az új dalokban sokunkat blaise-t és browna-t inkább a Pink Floyd The Wall és a Dark Side of The Moon ihleti, persze mai módon megírva.
A The Hated Tomorrow sokat ad az igényes zene létrehozására, és mind a négyen megvagyunk arról győzödve, hogy a mi küldetésünk, hogy zenével boldogítsuk a mélyen tisztelt hallgatóközönséget. 2006 nyarán Funky távozott a zenekartól, és Czoller Bence állt be helyére, aki kíváló választásnak bizonyult.
 
Utoljára frissítve: Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus: Rock
Alapítva: 2005
Rajongók: 7 fő
Megtekintve: 10935
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Barna » dob
Bence » basszer
Blázs » gitár, ének
Sid » szólógitár
A zenekar szerkesztői: thehatedtomorrow
Rajongók
babykeee julcsi92 noryen venture vikus98 virus666
Hozzászólások
Janis Pub 2012. márc.. 21.  10:24 1
Sziasztok zenekarok! Ez a reg a Janis Pub nevében lett létrehozva. Egy Karaoke és Music Pub vagyunk a Kálvin téren Budapesten. Részletes infok www.janispub.hu oldalon találhatóak a pubról....
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky